Sortida Can Ribas 1r

L’alumnat de 1r vam anar el passat dia 24 de novembre a Can Ribas. Allà vam fer un taller relacionat amb l’elaboració de l’oli. Vam poder fer tot el procés: recollir les olives de l’olivera, rentar-les, triturar-les, posar la pasta de les olives als cofins, premsar els cofins i finalment, fer la decantació dels líquids. 

Vam berenar pa amb oli i vam gaudir jugant per les instal·lacions de la masia.

Àlbum de fotos.

Sortida Aquarium P4 B

LA CLASSE DELS PINGÜINS DE P4B HEM ANAT A L’AQÜÀRIUM DE BARCELONA PER FINALITZAR EL NOSTRE PROJECTE  SOBRE ELS ANIMALS MARINS. ENS HO HEM PASSAT MOOOOOLT BÉ I HEM APRÈS MOLTES COSES DELS PEIXOS I HEM POGUT VEURE ELS PINGÜINS QUE TANT ENS AGRADEN. NO PARAVEN DE CAPBUSSAR-SE I NEDAR! ENS HA ENCANTAT L’AQÜÀRIUM!!!

Àlbum de fotos.

CREEM LES MASCOTES DE HOGWARTS AMB PASTA DE SAL 1r B

Els i les alumnes de 1r B som la classe de “Harry Potter i la pedra filosofal”. 

A l’aula estem treballant el projecte del nom de la classe i a l’hora de plàstica hem fet les que seran les nostres mascotes per anar a Hogwarts amb pasta de sal. 

Primer hem elaborat la pasta amb farina, aigua i sal. Després hem modelat una mascota i altres figures i, finalment, els hem pintat. 

Ens ho hem passat molt bé fent aquesta activitat, sobretot amassant la pasta!!!

Àlbum de fotos.

MUSEU D’HISTÒRIA DE CATALUNYA 5è

L’alumnat de 5è va anar el passat dia 24 de novembre al Museu d’Història de Catalunya. Allà varen fer un taller relacionat amb l’habitatge veient els  tipus de vivendes  des de la Prehistòria fins als anys seixanta. Van quedar impressionats de tots els canvis que al llarg del temps la vivenda ha anat experimentant , a part de gaudir dels espais oberts propers als museu.

Àlbum de fotos.

MARXEM A HOGWARTS 1r B

Els i les alumnes de 1r B som la classe de “Harry Potter i la pedra filosofal” i després del primer trimestre, ja estem del tot immersos al món màgic dins de Hogwarts.

Una tarda vam entrar a classe i havíem rebut una òliba que portava les nostres cartes d’admissió a l’escola! Vam quedar ben fascinats!

Un cop a l’escola, vam descobrir que el barret seleccionador escolliria la nostra casa: Gryffindor, Hufflepuff, Ravenclaw i Slytherin i durant tot el curs, ens esforçarem per guanyar la copa de la casa!

Ens encanta descobrir coses noves, investigar i aprendre! Ens estem fent tots uns experts!

Àlbum de fotos.

FEM MASCOTES AMB PASTA DE SAL 1r C

La classe de 1r C “Les mascotes” estem treballant el projecte del nom de la classe i a plàstica hem fet mascotes amb pasta de sal. 

El primer que hem fet ha sigut elaborar la pasta amb aigua, farina i sal. Ho hem anat amassant tot fins que ha quedat una pasta amb la que hem modelat les diferents mascotes que podeu veure a les fotografies. I, per acabar, les hem pintat. 

A veure si endevineu quines han estat les nostres creacions!!

Àlbum de fotos.

TALLER ESCACS 5è

L’alumnat de 5è ha continuat l’aprenentatge dels escacs que va iniciar a 4t. Es varen fer 4 sessions per tal de consolidar alguns conceptes del curs anterior però sobretot van aprendre noves tàctiques i estratègies que es poden emprar en aquest joc. Ha estat molt engrescador per a tot l’alumnat d’aquest nivell.

Àlbum de fotos.

What do you want for Christmas?

What do you want for Christmas? Santa’s on his way

Hello families,

This month we have been doing Christmas activities and we want to share with you the song “What do you want for Christmas? Santa’s on his way”.

Enjoy they video and share with us the Christmas spirit!

https://www.youtube.com/watch?v=YqFP0NjoGY4

 

Hola famílies,

Aquest mes hem estat fent activitats de Nadal i volem compartir amb vosaltres la cançó “Què voleu per Nadal? El Pare Noel està de camí”.

Gaudiu dels vídeo i compartiu amb nosaltres l’esperit nadalenc!

Veure vídeos.

INTERCANVI DE POSTALS

Cada grup de l’escola ha intercanviat una postal realitzada de manera col·lectiva amb un altre grup. Aquí podeu veure alguns dels delegats i delegades de primària o missatgers i missatgeres d’educació infantil fent l’entrega de la postal.

Àlbum de fotos.

FEM PSICOMOTRICITAT A P3

UN DELS MOMENTS MÉS ESPERATS DE LA SETMANA A P3, ÉS  ELS DIES DE PSICO.

ANEM AL MOSAIC ON HI TENIM UNA SALA MOLT GRAN PER PODER JUGAR, MOURE’NS, SALTAR, PUJAR, BAIXAR, GATEJAR, RODOLAR,…

EXPERIMENTEM AMB MOLTS MATERIALS I AMB LES POSSIBILITATS DE MOVIMENT DEL NOSTRE COS.

HEM JUGAT AMB AROS, PILOTES, CORDES, COIXINS, PAPER DE VÀTER,…

ENS HO PASSEM MOLT BÉ!

Àlbum de fotos.

RACONS MATEMÀTICS 5è!

A 5è estem molt engrescats i engrescades amb els racons. Durant el trimestre hem pogut conèixer nous materials que ens han permès treballar aquesta àrea de manera més manipulativa i vivencial i… Sabeu què? Hem après un munt de coses!

Àlbum de fotos.

Sortida de la Garrotxa 6è

El passat mes de novembre vam visitar La Garrotxa. Vam poder gaudir d’una zona de volcans i poder estar “dins” d’un, el Monstacopa. També vam poder visitar el museu dels volcans, i fins i tot, vam viure un terratrèmol. Una visita fantàstica que ens va agradar molt i vam aprendre moltes coses noves.

Àlbum de fotos.