CUIDEM EL PLANETA

Aquest mes de gener la proposta per seguir treballant envers la cura del planeta és l’estalvi energètic. Considerem que l’escola és un lloc ideal per portar a terme aquesta iniciativa. Però, com sempre, esperem la vostra col·laboració per continuar en la mateixa línia des de casa.

Les iniciatives a portar a terme aquest mes de gener són:

 

* Encendre els llums només quan sigui necessari i apagar-los quan tinguem llum natural suficient o quan l’aula quedi buida.

 

* Mantenir tancades les finestres per evitar la pèrdua de la calor generada per la calefacció. Apagar els radiadors quan la temperatura sigui l’adequada.

 

* Portar la roba adient segons la temperatura ambient per evitar l’abús de la calefacció i l’aire condicionat.

 

* Vigilar que els ordinadors, pantalles i dispositius digitals només estiguin encesos quan els fem servir.

 

* Realitzar un taller a les aules sobre estalvi energètic, canvi climàtic i pobresa energètica per tal de conscienciar-nos sobre aquesta problemàtica.

 

* Fomentar la reutilització, la reparació i el reciclatge dels materials per tal de reduir el procés de fabricació de nous productes, amb la despesa energètica que això comporta i la quantitat de residus que se’n deriven.

 

* Substituir les bombetes tradicionals per altres de baix consum.

Cada petita acció compta i el nostre planeta ens necessita.

 

#cuidemelplaneta

#estalvienergètic

#emergènciaclimàtica

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>