R de… Reciclar!

Cuidem el planeta 🌏❤

♻️R DE… RECICLAR♻️

L’aire, que ens dona la vida, cada vegada ens la pren més a causa de la contaminació. 9 de cada 10 persones respirem aire contaminat. Si adoptem la cultura de la “R”, com per exemple, reciclant, podrem reduir les emissions de gasos a l’atmosfera. Per cada 6 llaunes o ampolles de plàstic que reciclem contrarestem la contaminació de 10 minuts del tub d’escapament d’un vehicle.

 

En dipositar els residus als contenidors, ens hem d’assegurar de fer-ho correctament. Si els barregem, malmetem l’esforç d’altres persones. Perquè cada vegada que un residu acaba en un contenidor equivocat, el procés de reciclatge es paralitza.

 

A l’escola des de fa molts anys intentem reciclar el màxim possible i durant aquest mes farem un recordatori per seguir insistint en la importància del reciclatge:

🔸 Tenim contenidors per als papers i per als envasos a les aules i als passadissos.

🔸 Al pati portem capses per separar la matèria orgànica, els envasos i els papers.

🔸 També reciclem els cartutxos de tinta, tòner i altres materials informàtics.

🔸 Hem fet alguns tallers amb l’Aula Ambiental de Sant Andreu i altres activitats escolars per aprendre la correcta separació dels residus.

I vosaltres, recicleu? ♻️

#cuidemelplaneta

#emergènciaclimàtica

#rdereciclar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>