PATI GASTRONÒMIC

Avui el Gerard ens ha portat cinc ous. Són els primers que ha post  la gallina que vam fer créixer el curs passat , després d’incubar-ne l’ou.

A l’hora del pati, entre tots hem fet tres truites: una d’un ou i dues de dos ous. Hem trencat i batut els ous i els hem cuit en uns petits fogonets de l’aula de ciències.

Seguidament les hem degustat amb pa i oli i altres productes que ens van sobrar del taller de menjar ecològic que vam realitzar durant La Setmana Bio: olivada i crema de xocolata.

Ha estat una activitat diferent però molt interessant. Hem pogut tancar tot el cicle de l’ou. Des d’incubar-lo, veure con naixia un pollet, fer el pollet gran i que es transformés en gallina i recollir els ous per fer un esmorzar ben saludable.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>