Visita al museu. Ciència i experientació.

L’aigua. Projecte Medi.

A tercer fem molt experiments i estem en contacte amb la natura que ens envolta. Cada any participem, al segon trimestre, amb dos tallers al Museu de les aigües de Cornellà. Aquests tallers ens atansen al coneixement de la força de l’aigua dolça. Hem recordat, hem experimentat i hem conegut més la nostra comarca del Baix Llobregat. Tot els espais són d’alta qualitat i hem quedat bocabadats.

Hem treballat els tres estats de l’aigua i la seva influència en el nostre paisatge. Amb maquetes, gel, sorra, pedres i aigua hem experimentat en un laboratòri. Hem visitat les sales del Museu, hem conegut la seva història de més de cent anys. Sabeu que té una sala que visitem i que funciona enviant aigua a la xarxa d’aigüest de tota la comarca? Ara, també sabem que sota nostre, des de Montserrat fins el Prat, tenim l’aqüífer del Delta del Llobregat i que tenen molts pous d’on treuen les aigües.

Tercer.museu-aigua

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>