Participem a un Webinar Internacional per explicar el nostre projecte d’Intel·ligència Artificial

El passat 24 de juny, la Carme, la Rosanna i l’Andreu van participar a un Webinar organitzat per la plataforma educativa SKLAD (Minsk, Bielorússia), on van explicar com s’està implementant a la nostra escola el projecte de millora de la cohesió social i rendiment acadèmic mitjançant l’ús de la intel·ligència artificial  amb la implementació de  WatsomAPP.

Al webinar van assistir  membres de les institucions educatives de Rússia, Bielorússia i Kazakhstan, responsables d’innovació, directors i professorat d’aquests tres païssos.

La nostra participació es va dividir en 4 parts. En primer lloc Rosanna va fer una explicació del sistema educatiu a Catalunya i dels trets que defineixen la nostra escola. A continuació, l’Andreu va presentar les diferents línies tecnològiques de l’escola incidint en com apliquem les tecnologies avançades. En tercer lloc la Carme va explicar com apliquem el “Juego de la Amistad”, quina informació ens aporta i com gestionem aquesta informació per millorar la cohesió social, l’acció tutorial i crear dinàmiques en favor del grup.  Carme també va explicar què son els Cercles de Diàleg, la seva dinàmica i com afavoreixen la cohesió del grup.

El webinar va finalitzar amb les preguntes que van fer els assistents.

Des de l’Escola donem les gràcies a SKLAD, WatsomAPP, KIO AI i especialment a Gustavo Beltrán per confiar amb la nostra escola per desenvolupar  el projecte i per convidar al nostre professorat a participar del webinar.

Mes informació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>