Obertura de la convocatòria d’Ajuts de Menjador Escolar 2020-202. (Període del 4 al 17 de juny)

 

Us informem que la convocatòria dels ajuts de menjador escolar per al curs 2020-2021 comença del 4 fins al 17 de juny de 2020.

Les mesures de confinament i les mesures sanitàries deriven en que la tramitació dels ajuts per proper curs serà principalment telemàtica. Les famílies des d’un mòbil, ordinador, o tauleta podran accedir a la web del Consell Comarcal www.elbaixllobregat.cat i realitzar el tràmit.

El nostre objectiu és que no quedi cap família interessada en demanar l’ajut sense poder-ho fer. Per això amb l’ajuda del Serveis Socials donarem el suport necessari per realitzar la sol·licitud.

Documentació necessària per omplir la sol·licitud:

Per començar i registrar-te:

– El teu DNI /NIE físic ( necessites el numero NIF i una altra dada)

– Un correu electrònic (si no en tens pot posar el d’ un familiar proper) 

Per continuar complimentant la sol·licitud:

– El numero IDALU ( l’escola el facilitarà per correu electrònic)

– El numero DNI/NIE/de tots els membres de la unitat familiar que convisquin al teu domicili (pares/mares, fills i filles i avis/àvies)

– Si has rebut una subvenció de lloguer, l’ import mensual.

– Si tens una pensió d’ aliments, import mensual 

Un cop complimentada la sol·licitud i revisada amb el botó d’enviar es finalitza el tràmit, i rebràs un missatge en el teu correu electrònic amb una copia de la sol·licitud que has presentat. Hauràs de guardar aquest copia on consta el teu número d’expedient. 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>