A P4 A ENS VISITA ÁNGEL,EL PINTOR

A la classe de P4 A, les pintores, hem tingut una visita molt especial, ha vingut a explicar-nos la seva professió un pintor local, Ángel, ens ha transmet la seva passió per allò que fa. També ens ha explicat que per pintar necessitem tenir els nostres sentits molt atents, les nostres mans són importants, els ulls… el nostre estat d’ànim també influeix per pintar d’una forma o d’un altre, però també és molt important el cor.

Ens ha pintat un arc de Sant Martí i a partir d’aquest ens ha explicat moltes coses sobre els colors i com utilitzar els estris propis d’un pintor. Després ha transformat aquest quadre en un homenatge a les dones, ens ha dibuixat un retrat d’una dona, i a petició dels infants ha afegit uns cors, ja que el cor és molt important per expressar allò que sentim.
També ens ha portat un quadre pintat per ell per mostrar-nos el seu estil. Ens ha agradat molt.
Hem acabat fent un quadre cooperatiu i ha quedat preciós i especial, ja que tothom ha respectat el seu espai, sense trepitjar l’espai de l’altre.
Ens ha agradat molt tenir a l’Ángel a la classe i hem sortit tots volem ser pintors i pintores.
Gràcies Ángel!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>