4t visita el Cosmocaixa!

Hola famílies!
El passat dijous 18 d’octubre, els i les alumnes de 4t vam visitar el Cosmocaixa.
Va ser una sortida d’allò més interessant i no va haver-hi temps per l’avorriment!
Vam realitzar dos tallers: Creactivity i la visita guiada per l’exposició Robots.
Creactivity era un espai amb quatre zones diferenciades (vent, electricitat, llum i mecànica) on tothom va tindre l’oportunitat de crear, construir i experimentar amb diferents tipus de materials. Alguns van fer petits circuits elèctrics, d’altres van crear petites històries amb ombres, o bé petits curts amb superposant diferents imatges. Fins i tot va haver-hi gent que va construir circuits gegants per on havien de circular bales sense sortir-se!
L’altre activitat, Robots, va ser un passeig a través del temps on vam poder veure l’evolució de la tecnologia robòtica des dels seus inicis, en senzills autòmats, fins arribar a moderns i sofisticats robots com els que tenim avui dia. Va ser molt interessant, sabieu que el primer cop que va sortir la paraula robot va ser a l’any 1920?
En acabar la passejada, vam poder jugar amb diferents robots, al tres en ratlla o al memory i… es van portar bé, de tant en tant ens van deixar guanyar!
En acabar, vam dinar i després vam poder visitar l’exposició permanent del Cosmocaixa. Tots vam estar molt contents i fascinats per la quantitat d’estímuls que ens envoltaven.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>