Fundació ALICIA: alimentació + ciència!

La setmana passada vam anar d’excursió a la fundació Alícia, al Món Sant Benet. Vam escollir aquesta sortida perquè està relacionada amb el centre d’interès del cos humà, més concretament amb els hàbits saludables dels aliments. La fundació Alícia treballa l’alimentació d’una manera molt diferent, de fet, el seu nom ho explica: ALI, d’aliments i CIA, de ciència.

Vam realitzar un taller d’alimentació saludable. A la primera part vam conèixer quins aliments hauríem de tenir sempre al plat i quina era la seva classificació. Per exemple, vam aprendre que els cacauets i els pèsols són llegums. La segona part va ser la més divertida, ja que, ens vam convertir en cuineres i cuiners. Vam cuinar tres plats, el primer àpat eren boletes de patates amb tonyina, olives, patata bullida, xampinyons i pastanaga. El segon plat era un pudin de pastanaga amb ous i crema de llet. I les postres eren una cassoleta de iogurt amb fruites. Després de preparar aquests plats saludables ens ho vam menjar tot!

A més vam poder gaudir de molta estona de temps lliure en un prat que hi ha al costat, on vam poder fer molta activitat física.

Una sortida ben completa i saludable!

Si cliqueu aquí podreu veure totes les fotografies de la sortida.