araArt

PROJECTE MUSA 

carta projecte Musa

 

 

Aquest curs a la nostra escola  iniciem un nou projecte, l’AraArt.

Aquest programa té com a finalitat fomentar i posar en valor projectes artístics que es portin a terme en el si d’un centre d’educació infantil, primària o secundària, en col·laboració amb una escola artística, un equipament cultural, o institucions, entitats i associacions artístiques, per promoure l’equitat i la qualitat del sistema educatiu reflectida en la millora de les capacitats i competències de l’alumnat participant.

Els destinataris del programa AraArt són els centres educatius que imparteixen ensenyaments d’educació infantil, primària i secundària del Servei d’Educació de Catalunya i el centre col·laborador o agent artístic extern.

Com sabeu l’escola  té un conveni amb l’associació de dansa “SUDANSA”  i arran d’aquesta col·laboració hem pogut sol·licitar la participació en aquest nou projecte que ens aportarà formació als mestres i ens permetrà unir en un sol marc tota la dansa que fem al Castellot, des de les danses i l’expressió corporal que es treballen  a l’educació Infantil, passant per les danses tradicionals que fan al cicle Inicial i Mitjà, l’activitat de Sudansa de tercer de primària i la dansa del taller dels sentits del Cicle Superior.

Estem contents de participar en aquest projecte artístic perquè pensem que és una oportunitat de progrés per l’escola  i esperem que ens ajudi a fer de la dansa un aspecte important de la nostra línia d’escola.

Podeu trobar més informació al web: http://xtec.gencat.cat/ca/projectes/ensenyaments-artistics/araART/

Mica en mica us anirem informant del que estem fent!

20 de gener de 2020

El dilluns 20 de gener vam anar a la Formació del programa araArt al conservatori de música de Barcelona.

El Departament d’Ensenyament ens va demanar que expliquéssim als altres membres de la formació el lligam  de la nostra escola amb la dansa, les activitats que realitzem durant el curs, com ens organitzem i en especial l’experiència dels últims tres cursos com a integrants del projecte Sudansa.

Va ser una jornada molt interessant que ens va permetre reflexionar  sobre l’art a l’Escola i conèixer altres experiències molt interessants i diferents a la nostra.


Continuarem endavant amb el programa araArt durant tres cursos, de manera que tot el treball de dansa de l’Escola s’unifiqui en un sol projecte: “Fem dansa”.