La nostra Escola

Vine a conèixer la nostra Escola!

Coneix el nostre Projecte Lingüístic de Centre (PLC)

Portes obertes de preinscripcions 2019-2020.

Dies 25 i 27 de febrer de 17  a 18,30h.

Cal telefonar (93 456 90 20) o enviar un e-mail

(ceipdovella@xtec.cat o 8044201@xtec.cat) a l’escola per concretar el dia.

Us esperem!!

 

IMPORTANT!:

Informació sobre el procés de preinscripció (del 29 de març al 9 d’abril de 2019):

http://queestudiar.gencat.cat/ca/preinscripcio/informacio-general/

 

Les reunions per compartir projectes de vida d’aula de cada curs es faran a les aules els dies següents:

1r Cavall Fort Dimarts 5 de març
2n Correfoc Dijous 14 de marçe
3r Xanquers i Xanqueres Dilluns 11 de març
4t Castellers i Castelleres Dimecres 13 de març
Dimecres 6 de març
Dimarts 12 de març

 

COMENÇA EL NOU CURS 18-19 A L’ESCOLA DOVELLA!!!

Després de viure tot un estiu podríem pensar que la diversió i les aventures s’acaben quan comença setembre… Però a l’escola creiem que això no és ben bé així. Els viatges es construeixen, continuen o s’inicien de nou quan ens tornem a retrobar. Però per poder viatjar ben lluny, a prop, endins, enfora… necessitem preparar-nos!! I és amb aquest sentit, que enguany us fem arribar aquest full informatiu d’inici de curs d’una manera diferent.El que ens farà entomar totes les situacions que ens anem trobant pel camí amb ganes, il·lusió, compromís, bon humor, esperit d’aventura… serà el sentit que li donem a la construcció del nostre camí. Sabem on volem anar… Però a què no hi volem renunciar? Volem continuar fent possible una escola vinculada amb el què ens apassiona i amb el què passa al món, que ens ajudi a comprendre i comprendre’ns, que aculli les diferències i que vetlli per la convivència entre les persones, transitant per aquest camí des del compromís per la innovaciópedagògica, el canvi social (la sostenibilitat, la justícia social, la coeducació, els drets humans, la presa de decisions…) i la mirada al què i al com aprenen les nenes i els nens del s XXI.Sabem que si ens fem nostre el viatge i el construïm plegats podrem anar més enllà i l’experiència ens ajudarà a créixer. Ja hem viscut la materialització de diferents itineraris que vàrem iniciar plegats. Ara, ens plantegem un nou curs amb un esperit viatger renovat i amb les ganes de continuar fent realitat nous projectes. Ens voleu acompanyar durant un curs més a l’Escola Dovella? Aquí van algunes informacions interessants per començar a arrencar motors!!   Les reunions de curs es faran a les aules a les 17h en els dies següents:    BONA RETROBADA I MOLT BON CURS!DE PART DE TOT L’EQUIP DE L’ESCOLA DOVELLA

La nostra Escola participa en la trobada Sostenir la innovació  educativa: què necessiten els docents per garantir la transformació? per la Fundació Jaume Bofill i Per l’Educació Responc (edubarometre.cat)

Aquest 2017-2018 estrenem la nova web de l’escola! Portes obertes de preinscripcions.Dies 27 i 28 de febrer de 17  a 18h.Cal telefonar (93 456 90 20) o enviar un e-mail(ceipdovella@xtec.cat) a l’escola per concretar el dia.Us esperem!! Informació sobre el procés de preinscripció:http://www.edubcn.cat/ca/alumnat_i_familia/informacio_general_matriculacio/preinscripcio_i_matricula

 

Totes les famílies podeu pujar a les aules i venir a conèixer les tutores i altres persones… el divendres 14 de setembre. A les 16h obrirem les portes.  Us esperem!

P3 Enxanetes Dimecres 10 d’octubre
P4 Dracs i Dragones Dilluns 8 d’octubre
P5 Gegants i Gegantes Dijous 4 d’octubre
1r Cavall Fort Dimarts 2 d’octubre
2n Correfoc Dilluns 1 d’octubre
3r Xanquers i Xanqueres Dimecres 26 de setembre
4t Castellers i Castelleres Dimarts 25 de setembre
Dimecres 3 d’octubre
Dijous 27 de setembre

ATENCIÓ: Beques. Ja ha sortit la 2ªconvocatòria per poder sol·licitar l’ajut de menjador i les beques per a infants amb NEE. Trobareu tota la informació a la web del Consorci d’Educació de Barcelona www.edubcn.cat. A consergeria disposem també dels impresos. Podeu passar pel despatx de direcció a lliurar la documentació.