Història

L’edifici de primària es va inaugurar el curs 1974-1975 i l’antic edifici d’educació infantil es va estrenar el curs 85-86. Degut  a l’augment del nombre d’alumnes, el curs 10-11 es va enderrocar l’edifici d’infantil per a construir-ne un de nou.  El curs 2011-2012 es van acabar les obres d’ampliació i millora de l’edifici.

En el moment present,  el centre disposa de 19 unitats d’escolarització: sis  d’educació infantil i tretze de primària. Es considera un centre de  doble línia, tot i que un dels grups està triplicat. 

Originàriament, la nomenclatura era “El Colegio Nacional Francisco Ferrer Solervicens”, però el curs 86-87 es va sol·licitar traduir el nom al català i simplificar-lo, passant a ser l’actual: ESCOLA Doctor Ferrer

Francesc Ferrer Solervicens (Artés 1.985-Barcelona 1.913) és un dels fills il·lustres de la vila. Llicenciat en medicina als 21 anys, es va destacar  per la seva labor pedagògica a la Universitat de Barcelona. També va col·laborar en un gran nombre de revistes mèdiques i va escriure nombrosos treballs sobre patologia respiratòria i malalties de fetge.

Francesc Ferrer i Solervicens