Nutrients a la vista!

Aquest dilluns els de 4t hem estat fent uns experiments per observar alguns nutrients presents en aliments així com algunes de les seves propietats.
Hem pogut:
– Veure com el calci dels ous, present també en els nostres ossos i en alguns aliments que ingerim, reacciona amb l’àcid del vinagre.
– Separar part del ferro dels cereals rics en ferro amb un iman i l’hem pogut veure.
– Escalfar aigua a 80ºC aprofitant les calories dels fruits secs.
– Veure com el sabó reacciona amb el greix de la llet.
– Veure com es cualla la llet en presència d’un àcid com el vinagre.

Voleu veure com ho vam fer?

2 comentaris

  1. Mar Aleixandre

    Quines experiències més boniques i quin aprenentatge més complet!

    Enhorabona a tots els Gegantosaures i al Miquel per la feina realitzada.

  2. Marta

    Se lo pasan genial!!….y da gusto ver el trabajo de profesores tan comprometidos como Miquel….y yo que pensaba que lo del hierro de los cereales era puro marketing……

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>