V Fira del Llibre Usat

Els dies 28 i 29 de gener ha tingut lloc la cinquena edició de la Fira del Llibre usat. Han estat dos dies intensos en què la “paradeta” de llibres ha rebut la visita dels infants de P5 a 4t.

ELS ROSEGOTS

Com funciona aquesta “botiga” de llibres usats?

Els nens i les nenes porten a l’escola llibres adequats a la seva edat que ja han llegit i, a canvi, reben unes monedes anomenades “Rosegots”. En funció de la qualitat del llibre i de l’estat de conservació, poden rebre 1, 2 o 3 Rosegots.

LA COMPRA

Amb aquestes monedes, van a la parada en el dia que tenen assignat i trien els llibres que més els agraden en funció dels Rosegots que hagin acumulat. Aquests llibres també estan valorats amb 1, 2 o 3 punts Per exemple, un infant amb 3 monedes, pot “comprar” tres llibres d’un punt,  un llibre que en valgui tres, etc.

Els grups més petits assisteixen a la Fira acompanyats per infants més grans que els ajuden en les gestions, fan recomanacions i, al final, comparteixen la lectura.

Us deixem amb algunes de les imatges de la Fira. I al bloc de 1r trobareu més fotos i vídeos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>