CuEmE. Les cooperatives de 5è a la Festa de la Cirera

El cap de setmana del 26 i 27 de maig se celebra la Festa de la Cirera a Santa Coloma i les nostres cooperatives de 5è hi tenen un paper molt important.

Després d’estar treballant al llarg de tot el curs en les seves cooperatives (creació dels estatuts, ideari de la cooperativa, logotip, anàlisi de mercat, disseny de prototips, elaboració de productes, etc.), arriba el moment en què els productes creats es posen a la venda.

El 75% dels beneficis obtinguts per la cooperativa es donaran a 3 entitats d’àmbit social de Santa Coloma:

  • DISSABTE, de 10 a 14h. Cooperativa ESCO25, de 5èB, a benefici de la Plataforma de suport a les persones refugiades de Santa Coloma.
  • DISSABTE, de 16 a 20h. Cooperativa CooperaGüell, de 5èC, a benefici del Banc d’aliments de Santa Coloma.
  • DIUMENGE, de 10 a 14h. Cooperativa C5A, de 5èA, a benefici de l’associació Santa Coloma més capaç.
Els productes que han triat, dissenyat i elaborat els infants, com a socis de cadascuna de les cooperatives i que podreu comprar a les parades són:
llibretes, ferradures de la sort, clauers, colònia, penjolls, clauers, punts de llibre, bossa per a la fada de les dents, etc.
Us animem a visitar la parada de les cooperatives i col·laborar amb l’adquisició d’algun dels productes.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>