CARTES AMB COR

Bon dia nens i nenes!!  Com esteu?  Esperem que tots esteu molt bé.

Us proposo una nova activitat que podeu anar fent aquests dies. Des dels Serveis Educatius i Formació han enviat la proposta que el Departament d’Educació i el Departament de Salut han anomenat Cartes amb cor. Ja sabeu que hi ha moltes persones que no es troben bé i estan ingressades a l’hospital, aquestes pesones no poden rebre visites i els ajudaria molt rebre cartes i dibuixos dels nens i nenes de les escoles. Per això us proposo que escriviu una carta i algun dibuix per enviar a aquestes persones ingressades per animar-les a que se’n surtin el més aviat possible i recolzar-les. També en podem adreçar al personal sanitari dels hospitals per agraïr-los la feina que estan fent.

Els dibuixos, els escrits, les imatges… ens ajuden a expressar emocions i poden ajudar d’altres persones a expressar-les i a fer que tot aquest malson pugui ser portat d’una manera més càlida i acompanyada.

Animeu-vos a escriure cartes, segur que els ajudaran molt!!

Es poden enviar a les següents adreces de correu:

Fins aviat!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>