BENVINGUDA PRIMAVERA

 

 

Important!! Correu electrònic!!

IMPORTANT!!  →  CORREU ELECTRÒNIC
Bon dia!! Les vostres tutores estan trucant als vostres pares o mares per telèfon. No han pogut contactar amb tothom, potser perquè heu canviat de telèfon o el que tenim no és correcte. Si no teniu cap trucada, envieu si us plau… Llegeix més»

SANT JORDI

Tots i totes heu treballat molt bé aquests dies i ens heu enviat unes feines fantàstiques!
Només ens queda desitjar-vos…. una Feliç diada de Sant Jordi

I si us queden ganes, aquí uns proposem una activitat per guarnir els balcons i les finestres.

Novetats del Canal Super 3

Aquest cap de setmana al canal Super 3 s’estrena un programa que es diu “Dins del cos humà” i ens ensenyarà com funciona el cos per dins!!
A més a més fan altres programes molt interessants!! Aquí us deixem l’enllaç encara que ho podeu veure millor… Llegeix més»

SORPRESA!!

Aquests dies a casa, les mestres de l’escola pensem molt en vosaltres. Per això us hem preparat una sorpresa, esperem que us agradi i us diverteixi una estoneta. Entreu a l’article!!

QUÈ PODEM FER?

Aquests dies, sense poder sortir, són un mica avorrits oi que si? Intentarem possar-hi remei! .
Han estat moltes les inciatives de cantants, grups de titellers, circs que han fet shows gratuïts. Aquí us deixem un recull:
BIBLIOTECA ONLINE:
Al següent enllaç trobareu un fart de llibres electrònics… Llegeix més»

CARTES AMB COR

Bon dia nens i nenes!!  Com esteu?  Esperem que tots esteu molt bé.
Us proposo una nova activitat que podeu anar fent aquests dies. Des dels Serveis Educatius i Formació han enviat la proposta que el Departament d’Educació i el Departament de Salut han anomenat Cartes… Llegeix més»

Gran Nadala

El dijous 28 de novembre els nens i nenes de 5è hem anat a la plaça Mercadal per participar, un any més, a la gran Nadala. Hem cantat “El noi de la mare” juntament amb nens i nenes de les diferents escoles de Reus. Ens ha agradat molt l’experiència i ens ho hem passat molt bé!… Llegeix més»