Activitats per treballar a casa

Hola nens i nenes de l’escola. Esperem que tots estigueu bé!!

Nosaltres us trobem molt a faltar però ja sabeu que ara toca quedar-nos a casa i esperar que tot això passi. Esperem que sigui aviat i poguem tornar a trobar-nos a l’escola.

Fa uns dies vam penjar unes recomanacions de coses que podieu fer aquests dies desde casa.

Avui us donaré algunes propostes noves per tal que pugueu anar treballant des de casa. Us dono un link d’una editorial on trobareu un munt d’activitats per poder fer de les diferents àrees: català, castellà, medi i matemàtiques. Només cal que seleccioneu el vostre curs.

Feu un clic a l’enllaç i entreu a ACCEDEIX

https://web.editorialteide.com/ca/ens-quedem-a-casa/

Us recomanem que us feu un horari i aneu treballant una mica cada dia i llegint algun llibre que us agradi.

També podeu entrar a la web del Club Super 3, hi ha un apartat que es diu “Avui Aprenem” si hi entreu trobareu activitats per fer i un munt d’idees per  entrant a l’apartat “Aprendre sense sortir de casa”.

https://www.ccma.cat/tv3/super3/avui-aprenem/fitxa-programa/60456/

 

Animeu-vos i aneu entrant als diferents llocs que us proposem, així com a les activitats de l’Edu 365. Cuideu-vos i quedeu-vos a casa. Ens veiem aviat. Petons i abraçades de tots els mestres de l’escola!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>