Activitats per fer a casa durant el confinament.

Orientacions-centres-tancament-coronavirus

Degut a la situació de confinament en que ens trobem pel Coronavirus, us proposem una sèrie d’activitats que podeu anar fent des de casa.

A la pàgina de la XTEC:

Trobareu un apartat: Actuació Extraòrdinària:

 • Requadre groc on hi ha orientacions i activitats pels alumnes. Si hi entreu, trobareu un document amb orientacions per Infantil, Primària i Secundària.
 • Hi ha moltes activitats noves al EDU365, per tal que pogueu anar repassant, fent activitats i jocs que us ajudaran  a distreure aquests dies i, alhora, us ajudaran al vostre aprenentatge.
 • Veureu que hi ha molts links en blau on podeu entrar per fer diferents activitats.
 • A la XTEC també trobareu els Recursos del Departament d’Educació: com el JClic, on hi ha moltes activitats.
 • A l’apartat de Recursos Externs (heu de seleccionar ETAPES: Primària), també hi trobareu moltes activitats com: Jocs de multiplicar, longitud, pes i massa, lectura eficaç,…

Entreu-hi que estan molt bé!!!!

A part de tot això també us recomanem que llegiu una estona cada dia, que jugueu amb la família i, sobretot, que us quedeu a casa, no sortiu al carrer i a veure si aviat podem tornar a l’escola.

Tot això són orientacions i recomanacions que els mestres de l’escola us enviem per tal que aquests dies a casa us passin el millor possible. Si tenim activitats a fer, el temps passa més ràpid. Us torno a recordar: Quedeu-vos a casa, cuideu-vos i fins aviat!!!!

Els mestres de l’escola Ciutat de Reus

10 comentaris

 1. Djamel Bounedjema

  Hola! Moltes gracies per les recomanacions que ens heu posat, però m’agradaria que ens fesiu classes online ja que no poden anar a l’escola els nens durant una temporada.

  Adéu!

  1. admin Autor de l'article

   Bon dia!! El nostre desig és que us trobeu bé. Tot l’equip de mestres estem treballant per posar-nos en contacte amb les famílies. Aviat podrem parlar i treballar junts. Gràcies per l’interés.

  2. admin Autor de l'article

   Bon dia!! El nostre desig principal és que us trobeu tots bé.
   Tot l’equip de mestres estem treballant per posar-nos en contacte amb les famílies. Esperem que ben aviat puguem treballar tots junts.
   Gràcies per l’interés.

 2. Djamel Bounedjema

  Hola! El Departament d’Educació ha eviat a les escoles, com per exemple l’escola Mowgli lo que ens van dir uns coneguts; que facilitaran les dades de conexió a eines digitals dels alumnes per a que treballin en la minimització de la bretxa digital. Que estan treballant a tota màquina en maneres d’arribar als alumnes, per si l’estat d’alarma s’allarga més i calgués fer classes digitals.
  I que també les escoles han enviat un formulari als pares dels alumnes en el que tenen que contestar sobre aquest tema. I a nosaltres no ens heu dit res.

  Adéu!

  1. admin Autor de l'article

   Hola Aaron, a l’article del blog “Activitats per treballar a casa” hi ha un link de l’editorial Teide, allí hi ha activitats de setmanes que ja han passat i al Edu365 també hi ha moltes coses per treballar. Ja has vist la Sorpresa del blog?? Mira-la
   Fins aviat!!!

 3. Mohamed Seghrouchni Kaddouri

  Hola, soc el Mohamed Seghrouchni el motiu per al qual envio aquest comentari es que no m’estan arriban els deures i no se on podria accedir.

 4. Mohamed Seghrouchni Kaddouri

  Hola, soc el Mohamed Seghrouchi el motiu per el qual envio aquest comentari es que no m’estan arriban el deures i voldria saber en quina pagina podria accedir.

  1. admin Autor de l'article

   Hola Mohamed, al blog hi ha la taula d’activitats que dimecres vam enviar a tots els alumnes. Si treballes amb el mòbil potser no se t’obre bé. Te l’enviaré a aquest correu.

   Cori

   Cori

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>