Ens plau molt comunicar-vos que ja hem pogut recollir els primers fruits del treball a l’hort, dos enciams ecològics i molt tendres.
Llegiu i veureu tota la feina que hem fet pas a pas:
Al setembre vam renovar la terra per a que aquest curs l’hort sigui ben productiu.
A l’octubre vam plantar planter d’enciam llarg, enciam de fulla de roure, cebes, rabens, remolatxa i llavors de favera primerenca.
Hem sortit a regar cada vegada que hem observat i tocat la terra seca.
Un d’aquests darrers dies vam poder veure que teníem uns foradets a les fulles externes dels enciams i no vam poder saber què o qui havia fet aquells forats, no vam veure cap animalet prop! Això va motivar que decidirem lligar els enciams uns dies i tallar-los per a menjar-mols.
Com que som molts i només teníem dos enciams vam fer un sorteig… Les afortunades.
Les dos famílies han preparat unes receptes sanes, variades i exquisides!
A. va preparar amb els seus pares una amanida deliciosa amb encima, tonyina, carlota, formatge semi sec, olives arbequines, oli d’oliva, vinagre i sal.
E. va preparar en família un rotllet d’enciam amb gall d’indi, humus d’albergínia i surimi.
Totes dos receptes fan moltes ganes d’assaborir-les.
Gràcies famílies!