2n se’n va d’excursió!

El divendres passat dia 9 d’Abril els nens i les nenes de 2n vam anar a Sant Sarduní d’Anoia d’excursió a fer terrissa.

Va ser un dia diferent i que esperàvem amb mooooltes ganes! Tot just arribar, vam esmorzar i ens vam començar a preparar per fer 3 activitats.

Com que aquest any anem amb grups bombolla, cada classe feia una activitat diferent i anàvem rotant.

Les tres activitats que vàrem fer van ser:

  • Primera: vam anar a conèixer l’entorn natural de la casa a on ens van ensenyar un munt de coses sobre les plantes, els arbres, els animalons, les vinyes,… també ens van explicar el conte de l’oreneta i un munt d’històries molt boniques!
  • La segona activitat que vam fer van ser jocs al darrera del terreny de la casa a on vam poder gaudir d’un molt bon moment entre els companys i companyes de la classe i finalment…
  • L’activitat estrella! Vam poder entrar al taller i veure com es feia la terrissa antigament, vam veure la primera màquina per a fer plats de ceràmica d’Espanya i vam veure com s’utilitza un torn per a poder fer gerros, gots, una… oh! això no ho podem dir! Que és una sorpresa! Ho estem acabant de preparar a l’escola i ben aviat ho tindreu!

Si teniu ganes de veure tot el que vam fer per a veure les fotografies aquí (cliqueu a sobre de cada classe):

2nA

2nB

2nC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>