Els espais verds

Un cop hem vist com està patint el nostre planeta i hem proposat diverses solucions. En aquesta segona sessió de Sostenibilitat hem volgut abordar la necessitat de preservar els espais verds del nostre entorn.
Els infants d’infantil i de primer de primària, han treballat a través del conte “El capità SuperVerd” , on han descobert que és un espai verd i han pogut valorar la importància de tenir cura d’aquests.
A partir de segon fins a quart de primària, han treballat a través del seu entorn més proper els espais verds. Han pogut observar com el nostre barri de Sant Ildefons ha anat canviant a mida que s’ha anat edificant i poblant la nostre ciutat.
I per últim els nens/es de cicle superior han tractat el tema dels espais verds a través de la desforestació arreu del món, localitzant els pulmons del nostre planeta.
Mireu quines creacions han sortit:


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>