2n: EL CÒMIC

NOTÍCIA!!!
Els infermers i infermeres i els farmacèutics i farmacèutiques han creat els seus propis CÒMICS a castellà!

A partir de la incorporació de còmics a “la biblioteca de castellano”, les nenes i els nens es van engrescar amb la descoberta d’aquest gènere literari tant divertit.

Primer, van fer una petita descoberta, tot mirant i llegint diferents còmics: antics, nous, amb diferents tipus de lletra, formats… Van investigar i van conèixer alguns personatges molt famosos com Mortadelo y Filemon o Snoopy.

L’emoció per crear i inventar-se les seves pròpies històries va anar creixent, fins que va néixer el projecte de fer el seu propi còmic.

Les vinyetes, les bafarades, els personatges… tot aquest vocabulari tan desconegut en un principi, va començar a formar part del dia a dia.

I és així com, poc a poc, cada grup va anar pensant, escrivint, dibuixant i construint la seva història.

Per tancar el projecte, cada equip va presentar als seus companys el seu còmic i hem creat un espai per tal que els puguin mirar i llegir en qualsevol moment.

Els nens i nenes estan molt satisfets i motivats amb la seva feina, sobretot perquè ho han fet en equip!!

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>