Ioga

La Cristina (mare de l’escola) durant el primer trimestre ens farà unes sessions de Ioga, per tal d’anar  introduint-lo de manera habitual a la pràctica docent. Amb nosaltres va venir un dimarts i encara ens falta una sessió.

Què vam fer:

-Satanama. És una música que es fa servir per relaxar-se amb uns gestos que es fan amb els dits i també ens va posar altres músiques per relaxar.

-Després ens va dividir en 2 grups els de la dreta i els de l’esquerra i va posar uns objectes que havíem de memoritzar i després escriure en un full. Després ho vam fer a la inversa.

-Més tard ens va fer fer unes postures en parelles i en grups de 4, com per exemple: una que s’havia de fer un quadrat entre 2 persones i l’altre de 4 que ens havíem d’aguantar sense mans.

-La penúltima activitat es d’estirar-nos al terra per relaxar-nos.

-Per l’últim ens va ensenyar una tècnica de relaxació per si tenim  algun examen o alguna situació que requereixi de concentració: el símbol de concentració. Que es fa ajuntant els dits i concentrar-te.

Moltes gràcies Cristina.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>