Vídeoconferència de 5è amb Grècia

El passat divendres 8 de juny els/les alumnes de 5è curs de primària van fer una videoconferència amb els/les alumnes de la de l’Escola de Primària de Thespotrikó, Grècia.

Primer, ens vam saludar i els vam ensenyar la senyera catalana. Els vam presentar la Consol Badia, membre de l’equip directiu de la nostra escola.

Els nostres alumnes van fer unes preguntes als nenes i nenes de l’escola de Thesprotikó sobre el seu poble i quan van acabar ens van fer les mateixes preguntes, que vam contestar utilitzant imatges perquè ens entenguessin millor.

Abans d’acabar vam presentar-los a l’especialista de música de la nostra escola, la Cristina Reñé, que va dirigir als nostres alumnes a cantar la cançó “El Tango del Poll”. Després va ser el torn dels alumnes de Grècia, que ens van cantar una cançó sobre l’amor. Finalment, ens vam acomiadar.

Volem agrair la col·laboració i suport dels mestres de Cicle Superior, que han col·laborat en l’activitat.

Estem molt contents d’haver iniciat aquest projecte amb l’Escola de Primària de Thesprotikó i estem molt satisfets de la nostra feina.

Feu un clic aquí per poder veure les fotos i el vídeo de l’activitat.

Molt bon estiu!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>