MERCAT: DECOHEART

El dissabte 18 de maig, de 9 a 13 h, els/les alumnes de 6è, que van crear la Cooperativa Decoheart, posaran a la venda els seus productes. Us hi esperem!!!

AUDICIÓ: MÚSICA SECRETA

El dia 25 d’abril, els nens i nenes d’Ed. Infantil i 1r van assistir a l’audició “Música secreta” . Un conte ple de sorpreses…

SANT JORDI I ELS TALLERS

Aquest Sant Jordi 2019 vam celebrar una gran festa a l’escola. Ens vam dividir en l’equip dels cavallers, el de les princeses, el dels dracs i el de les roses. Rodàvem per l’escola fent diversos tallers. Aquests tallers, conduits pels alumnes i les alumnes de Cicle Superior proposaven una dansa medieval, treballar la llegenda a través de la música, escoltar poemes i jugar amb ells i classificar diversos contes que havien estat barrejats.

Va ser un matí ple d’emocions, tradició i diversió!

SANT JORDI 2019: SÚRIA


15.30 a 20.00 h. Biblioteca al carrer. Lloc: plaça de Sant Joan.
17.00 h. Tallers infantils. Lloc: plaça de Sant Joan. Organitzen: AFA de les escoles Francesc Macià, Mare de Déu de Montserrat, Fedac i Institut Mig-Món.
18.00 h. Contacontes: ‘Una de gegants’ i amb la llegenda de Sant Jordi. A càrrec de La Cremallera… Llegeix més»

LA MONA A CI

El divendres abans de començar les vacances de Setmana Santa, els nens i nenes de 1r i 2n vam preparar la mona de Pasqua. A la tarda, ens la vam menjar. Bonísssima!!!

EL PARC DE LA SÈQUIA

El dia 11 d’abril, els nens i nenes de 1r i 2n van anar al Parc de la sèquia. Van fer un taller on van experimentar amb aigua, van aprendre com es potabilitza…… Llegeix més»

TROBADA D’EMPRENEDORIA A NAVÀS

El dia 29 de març, els/les alumnes de 6è, van assistir a la tercera Trobada de Cooperatives Escolars del Bages, a Navàs.

Van presentar els seus productes i conèixer els productes de les altres cooperatives participants en el projecte. Va ser una experiència molt enriquidora.

 

SORTIDA AL COSMOCAIXA

El dia 26 de març de 2019 els nens i les nenes de cicle inicial van anar a Barcelona, a fer tallers al Cosmocaixa. Van jugar, experimentar…

COLÒNIES DE CICLE MITJÀ 2019

Els dies 18, 19 i 20 de març els nens i nenes de Cicle Mitjà van anar de colònies a La Granja, situada a Santa Maria de Palautordera. Van fer el programa dels cinc regnes, on havien de superar tot de proves i jocs que… Llegeix més»

L’ESCULTURA: reutilitzem i cooperem mentre aprenem


Durant el mes de gener i febrer els nens i nenes de Cicle Mitjà han realitzat un taller una mica diferent. Moltes vegades, a les escoles, es realitzen tallers amb l’objectiu de construir, fabricar, dissenyar o pintar obres d’art que, a banda de treballar… Llegeix més»

EL CONTE DE LA VELLA QUARESMA

Dos alumnes de la classe de 3r, el Guillem i el Pol, han anat a explicar un conte de la Vella quaresma als/les alumnes de cicle inicial.

CARNAVAL 2019


El dia 1 de març hem celebrat la festa de Carnaval. Aquest any presidida per la reina Pepeta. Ens hem disfressat per participar a la rua. A part de la xaranga, ens han acompanyat els dracs, els nans, les serpentines… i molts altres personatges.

DIJOUS LLARDER A EI I CI

Els nens i nenes d’educació infantil i de cicle inicial vam anar a passejar cap el camí de la Font de la Vinya. Abans de tornar a l’escola vam berenar. Junts ens ho vam passar molt bé!

 

 

CONFERÈNCIES EI 4 ANYS

Cada nen i nena de la classe de la rateta que escombrava l’escaleta fa una conferència sobre algun tema que els hi agrada.