I3 INFANTS ACTIUS!!!

Hola a tots!!! En aquests dies que hem d’estar a casa, els nostres infants no s’aturen. Van fent un munt d’activitats i aprofiten qualsevol cosa per fer una manualitat, o passar una bona estona, tant és si plou o fa sol, la qüestió és distreu-re’ns i aprendre entre tots.  Amunt els ànims que ja queda menys per retrobar-nos.

Us deixo una altra mostra de fotos amb un munt de coses que ha fet l‘Aina ( un pastís, els experiments amb llavors i la neu, construcció dels titelles), l‘Alba i el Marcos (el drac i la rosa de Sant Jordi, l’elaboració d’un conte d’un cotxe i una estona aprofitant la pluja),  l’Hugo (fent les activitats a la tauleta, la marieta de plastilina, classificacions, jugant) , la Martina i l’Izan (activitats de Sant Jordi)  i el Marc fent construccions ..

Us trobem molt a faltar, però amb aquestes fotos veiem que esteu bé, que creixeu molt i esteu actius!!!!    Genial, sou uns artistes!!!! Si cliqueu damunt la foto veureu les activitats que heu realitzat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>