INFORMACIÓ

AVÍS
S’han detectat errors en les llistes de baremació provisional. Podria ser que, amb el procés d’anonimització de les dades, s’hagin pogut ometre algunes sol·licituds que el centre havia validat prèviament.
Us adrecem a fer la consulta a través de l’OVT, on trobareu la informació veraç sobre… Llegeix més»

La història de la nostra escola


Clica a sobre de la imatge i podràs veure el recull d’una part de la història de la nostra escola fet pel Josep Rossich, que va ser director de l’escola durant 17 anys!!!

Padlet celebració 25è aniversari


Avui és el 25è aniversari de l’escola. El padlet de celebració ja s’està començant a omplir. Animeu-vos a participar. Esperem totes les vostres aportacions!!!
 

5 de maig de 2020: 25è aniversari de l’escola


Demà celebrarem el 25è aniversari de la nostra escola des de casa perquè l’escola està tancada per la pandèmia del coronavirus.
L’escola Diputació celebra 25 anys treballant per atendre les necessitats de cadascun dels nostres alumnes. Donant als infants l’acompanyament necessari per créixer com… Llegeix més»

Queda’t a casa i que el ritme no pari!

Us volem treure un somriure!
Com va dir Bob Marley si tots ens donem les mans qui treurà les armes? La vida comença on acaba la por. Gràcies per fer això possible. Equip de mestres i monitoratge Escola Diputació.

CONSENTIMENT ACTIVITATS TELEMÀTIQUES de l’ESCOLA DIPUTACIÓ

Davant d’aquesta situació  de confinament, l’escola Diputació us demana que ompliu el formulari online per donar consentiment al vostre fill/a a que pugui participar en les activitats telemàtiques que hem creat a partir de la plataforma Google Classroom o Google Drive.
Per accedir al document heu… Llegeix més»

Plataformes escoles

Benvolgudes famílies,
Davant d’aquesta situació tan excepcional de confinament, els i les mestres de l’escola Diputació hem començat a crear diferents plataformes per poder accedir amb tot el nostre alumnat. En aquest document especifiquem les diferents plataformes que utilitzarem en funció del curs.

Posem música per animar els nostres cors!

Bon dia nenes i nens de Cicle Inicial!
Des de Música volem que a casa practiqueu les cançons que hem anat treballant al llarg del curs i de noves per poder cantar i practicar ! Per això, aquí us deixem els enllaços perquè les pugueu cantar… Llegeix més»

Enquesta per a les famílies de l’escola Diputació

Benvolgudes famílies,
Us fem arribar una enquesta per tal que ens pogueu facilitar algunes informacions que ens podran ser molt útils en relació a les pròximes actuacions com a escola i per conèixer una mica més la vostra realitat com a famílies. També d’aquesta manera podrem… Llegeix més»

SORPRESA!!

Bon dia nens i nenes, bon dia famílies!
L’equip de mestres, el personal d’administració i serveis i l’equip de monitoratge hem volgut donar-vos una sorpresa. Hem preparat aquest video amb molta estima i alegria, i esperem que el gaudiu tant com nosaltres ho hem fet pensant… Llegeix més»

SISÈ PRIMÀRIA

RECOMANACIONS PER AQUESTS DIES
Benvolgudes famílies,
Davant de la situació en què ens trobem, des de l’àrea de llengua estrangera també donem la oportunitat als nostres alumnes d’accedir al següent enllaç per tal d’anar realitzant algunes activitats, escoltar cancons i històries relacionades amb el que s’ha treballat a l’aula.… Llegeix més»

Recomanacions per aquests dies 3r de Primària

Bon dia nens i nenes de tercer!
Com van aquests dies a casa? Encara no podem tornar a classe i, nosaltres, des de casa  pensem molt en vosaltres. Per fer més amena l’estada i que no sigui un avorriment us fem diverses propostes per anar… Llegeix més»

Recomanacions per aquests dies 2n de Primària!

Bon dia, nens i nenes de segon!
Com esteu? Tot i no poder veure’ns encara a classe, ens recordem molt de vosaltres. Perquè l’estada a casa no sigui un avorriment us proposem que entreu als següents enllaços on trobareu activitats de llengua catalana, no cal que… Llegeix més»

Recomanacions per aquests dies 1r de Primària!

Bon dia, nens i nenes de primer!
Com esteu? Tot i no poder veure’ns encara a classe, ens recordem molt de vosaltres. Perquè l’estada a casa no sigui un avorriment us proposem que entreu als següents enllaços on trobareu activitats de llengua catalana, no cal que… Llegeix més»