PINTEM AMB GLAÇONS DE COLORS

LES NENES I ELS NENS DE P3 HEM POSAT TÈMPERA AMB AIGUA AL CONGELADOR I HAN SORTIT GLAÇONS DE COLORS!!! …. ELS HEM FET SERVIR PER PINTAR. QUINA SENSACIÓ DE TENIR FREDES LES PUNTES DELS DITS, LES MANS… I VEURE COM MICA EN MICA ELS… Llegeix més»

BOMBOLLES

LES NENES I ELS NENS DE P3 AQUESTA SETMANA HEM FET BOMBOLLES DE SABÓ AMB BOMBOLLERS QUE TENIEN FORMA DE CERCLE, DE QUADRAT I DE TRIANGLE I … PER DIFERENTS QUE FOSSIN HEM COMPROVAT QUE LES BOMBOLLES SEMPRE TENEN FORMA D’ESFERA!!! COM POT SER AIXÒ?… Llegeix més»

Beques Menjador 2021/22

Benvolgudes famílies,
El  termini per a demanar un ajut menjador és del   27 de maig al 18 de juny. Un cop passat aquest termini, com en anys anteriors, hi haurà un període obert al setembre.
Enguany les sol·licituds es faran de forma telemàtica, a través… Llegeix més»

A INFANTIL AVUI HEM TINGUT CONCERT

A INFANTIL, LA BOTZINA HA VINGUT A MOSTRAR-NOS UN GRAN ESPECTACLE! ENS HEM ENDINSAT DINS D’UNA HISTÒRIA D’UNA SERP, AL MATEIX TEMPS QUE GAUDIEM DEL SO DELS INSTRUMENTS DE CORDA. DURANT L’ESPECTACLE TOTS ELS NENS I NENES HEM POGUT ESCOLTAR, CANTAR, RIURE I GAUDIR… Llegeix més»

TORNEM AL CRAM!

FINALMENT ELS NENS I NENES D’EDUCACIÓ INFANTIL 4 I 5 VAM ANAR AL CRAM. COM VA PASSAR AMB ELS NOSTRES COMPANYS I COMPANYES TAMBÉ VAM APRENDRE MOLTES COSES DE LES TORTUGUES MARINES I DE COM TENIR CURA D’ELLES QUAN ESTAN FERIDES. VAM PASSAR UN DIA… Llegeix més»

Històries d’un viatge

Ens agradaria explicar-vos el naixement d’aquest llibre que properament farem la seva presentació, un llibre que va néixer en ple confinament, quan un grup de persones ens preguntàvem com podíem continuar fent projectes des de darrera les pantalles, sense perdre la màgia de l’aula.
Un llibre… Llegeix més»

ANEM A LA GRANJA

LES NENES I ELS NENS DE P3 HEM ANAT D’EXCURSIÓ PER VEURE ANIMALS DE GRANJA. ELS HEM POGUT TOCAR I, FINS I TOT, DONAR MENJAR. HA SIGUT MOLT EMOCIONANT!!!

ÀLBUM DE FOTOS

P4 I P5 ANEM AL CRAM!

AQUESTA SETMANA ELS NENS I NENES D’EDUCACIÓ INFANTIL 1, 2 I 3 HEM ANAT AL CRAM. VA SER UN DIA MOLT ESPECIAL PER TOTS NOSALTRES I VAM APRENDRE MOLTES COSES: QUINA FEINA FAN AL CRAM, QUÈ MENGEN I COM SÓN ALGUNES TORTUGUES MARINES I SOBRETOT… Llegeix més»

CM va al parc de les olors!

Aquest dimarts dia 4 cicle mitjà vam anar al Pac de les olors a Santa Eulalia de Ronçana.
Allà vam fer diferents tallers:

  • Collir calèndula: hem collit calèndula per portar-la a l’assecador. Posteriorment s’utilitzarà per fer cremes per la pell atòpica.
  • Farmàcia natural: hem… Llegeix més»

MESCLES I DISSOLUCIONS

LES NENES I ELS NENS DE P3 AQUESTA SETMANA HEM FET EXPERIMENTS AMB OLI, SAL, VINAGRE, SORRA I AIGUA. HO HEM MIRAT, OLORAT, ALGUNS INFANTS HO HAN VOLGUT TASTAR I DESPRÉS… HEM BARREJAT CADASCUNA D’AQUESTES COSES AMB AIGUA PER VEURE QUÈ PASSAVA…

Llegeix més»

e-Twinning a la nostra escola!


Des de Cicle Mitjà ens fa molta il·lusió explicar-vos que, aquest curs 2020-2021, vam començar un projecte d’innovació anomenat e-Twinning. En aquest projecte estem realitzant aprenentatges molt diversos amb la llengua Anglesa com a llengua vehicular. I és que necessitem l’anglès per tal de… Llegeix més»

CIÈNCIA I FOTOGRAFIA

 
El Departament de Didàctica de les Arts i les Ciències de la UVic – UCC i el grup de recerca CODI  (Coneixement i Didàctica) convoquen el 9è concurs de fotografia “La Nostra foto de la  ciència”. 
Els nostres alumnes han fet diferents activitats: