Taller sobre rodes!

Aquesta setmana hem començat els taller “sobre rodes”.

A través dels pressupostos participatius del barri de Mirasol, es va aprovar portar a terme activitats de difusió del carril bici de la zona.

Després de veure com es podria concretar amb la persona responsable de l’ajuntament, amb l’empresa Biciclot (que porta a terme els tallers) i  la direcció, vam veure que una bona opció per concretar-ho era: un taller de coneixement de la bicicleta (ús i reparació), un taller de seguretat, de conèixer el carril bici, les normes per a ciclistes, etc. i un altre d’assegurar que l’alumnat sap anar amb bicicleta amb prou seguretat com per poder fer ús del carril bici.

Del primer taller, del de conèixer i reparar les bicicletes, n’ha sortit un taller de màquines simples i de tecnologia amb l’alumnat de 6è!, així que ben contentes dels resultats! Els alumnes s’han engrescat a fer més ús de la bicicleta i el fet de poder-la reparar i revisar quan ho necessitin, realment els ha engrescat molt. Aquí  hi teniu les imatges!!! Us convidem a fer-hi una ullada! 

La setmana vinent el taller es farà amb l’alumnat de 5è i a partir d’aquí treballarem la seguretat, el carril bici i la descoberta de l’entorn. 

Així que moltes gràcies a les persones que amb els pressupostos participatius han decidit que l’escola formi part d’aquest projecte! n’estem ben contents!.  

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>