Els nens i nenes d’I5 som artistes!

Els nens i les nenes de les classes d’I5 (Arc de Sant Martí I5A i Superherois i Superheroïnes I5B) som molt artistes! Gaudim molt explorant amb tots els sentits i deixant volar la nostra imaginació, de la mà de la nostra curiositat per aprendre moltes coses noves. A través de l’Innovamat hem descobert, amb una mirada matemàtica, autors com Kandinsky, Dalí i Mondrian. Hem conegut les característiques de la seva obra i ens hem animat a experimentar nosaltres mateixos!

Com que ens agrada tant l’art ara estem treballant un altre pintor… l’Antoni Tàpies! Hem vist material gràfic de l’autor on el vam poder veure al seu taller. Estava creant una obra de grans dimensions, tot utilitzant elements que, potser, en un primer moment, no semblen gaire artístics, com ara una escombra! Estem apropant-nos a la seva figura i la seva manera d’entendre l’art i, per tant, el seu món interior. Nosaltres també ens hem posat mans a l’obra i ja hem començat a fer algunes creacions seguint el corrent de Tàpies… tot i que encara farem moltes altres activitats, com per exemple visitar la Fundació d’aquest artista, on podrem fer un taller i descobrirem al museu algunes de les seves obres en directe. Quina emoció!

Us deixem algunes fotografies del procés i algunes produccions finals.

 

 

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>