Dibuix de l’esquema corporal

Aquestes dues últimes setmanes, a la classe dels Trols, algunes estones les hem dedicat a dibuixar-nos a nosaltres mateixos. 

Vàrem començar amb la silueta del nostre cos al terra. A partir d’aquesta els nens i nenes podien anar ampliant el dibuix del seu cos amb detalls de la cara i el cos.

Mentrestant als racons de primera hora del matí, hi ha una proposta relacionada amb el cos; “el rostre amb plastilina”. Uns altres dies ens hem dibuixat al terra o a la pissarra. 

Per anar incloent  propostes significatives, una altre material que aquests dies està per l’aula és el puzzle de la nostra cara, que també és del nostre nom.

Totes aquestes activitats no es fan una sola vegada, al contrari. Una vegada explicada, o bé presentat el material, els infants disposen d’estones per anar-les repetint una i una altra vegada. D’aquesta manera disfruten de la repetició i l’exercitació de les propostes, ja que com més oportunitats tenen d’elaborar, més segurs es senten davant de la proposta per executar-la.

Per veure les fotos cliqueu aquí.