ELS PONTS

ELS PONTS DE 5È

Els nens i nenes de 5è hem dissenyat uns ponts.

Ens van donar  uns únics materials per construir-lo i unes instruccions.                                                                                                                              

Les instruccions  eren: només 50 palets de gelat, un tros de cartró de 50cmX9 cm, i dues columnes per aguantar el pont.        

MATERIALS: Full en blanc, llapis, goma, regle, cartró, palets de gelat, cola blanca, sorra, pintura, pinzells, ampolles, silicona, 1,2,3 Kg de pes.

Van agafar un full en blanc i van dissenyar el pont. Després vam fer una pluja de idees per explicar com volíem fer el pont. Ens van donar el material i vam decidir com ho construiríem. Primer vam agafar el tros de cartró i van enganxar els 50 palets a la superfície plana del tros de cartró. Ens van sobrar uns quants palets i els vam utilitzar per reforçar la part de sota del cartró. Després vam portar dues ampolles d’aigua buides  i les vam retallar per la meitat i les vam omplir de sorra. Vam tapar els forats de les ampolles amb cartolina. Tot seguit vam agafar les ampolles i les vam enganxar al pont. Vam tornar a agafar terra i la vam enganxar al pont amb cola i després la vam pintar de color negre, groc i verd. I vam fer la prova i va aguantar 3 quilos!!!

CONCLUSIONS: Els ponts que aguanten més són els que tenen bases grans.

Està fet per: L’Hèctor Lazare, l’Asier Casado, la Sofia Dhillon, l’Andreu Ramon i Erika Livares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>