CAN SANTOI ( 5è curs )

  

El dia 26 d’octubre vam anar a Can Santoi. Està a Molins de Rei, dalt d’una muntanya.

Per començar Can Santoi és un camp d’aprenentatge de les comunitats vegetals. Una comunitat vegetal és una població de plantes de diferents espècies que estan al mateix lloc.

A Can Santoi, hem après com mesurar la temperatura, la velocitat del vent, el clima, la temperatura del sòl, la humitat, la temperatura del terra.
El primer que vam fer quan vam arribar, va ser entrar a una sala, on vam asseure i ens van explicar que faríem. Després vam anar a unes taules de pícnic, per esmorzar abans d’anar a les vessants. Quan tots i totes vam acabar  ens van repartir una motxilla a cada grup que contenia; un higròmetre, un anemòmetre, una brúixola, un fotòmetre, un termòmetre, un termòmetre de sòl, un termòmetre de terra, dues fitxes amb la mida de les fulles i dues col·leccions de fitxes de plantes.

Més tard ens vam dividir en dos grups, mig grup va anar a la vessant 1 i l´altre grup a la vessant 2, el mig grup que va anar a la vessant 1 es va adonar que hi havia més sòl, l’altre mig grup que va anar a la vessant 2, es va adonar que hi havia més humitat. Després de prendre totes les mesures els diversos grups, vam posar en comú els resultats obtinguts i vam comprovar les nostres hipòtesis inicial sobre les dues vessants.

Un cop vam acabar la feina, vam dinar i jugar, fins que ens vam acomiadar i  finalment vam tornar a l’escola.

Fet per: l’ Aleix, la Xin, l’Alan i la Judith.

GRÀCIES PER LLEGIR-HO

.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>