Botiga d’aliments solidaris 4rt

El dilluns 22 de gener vam anar a la botiga d’aliments solidaris, el banc d’aliments, d’aquí de Sant Boi.
Ens van rebre la Margot, la mare de l’Aleix, la Rosario , la mare del David, i un seguit de voluntaris i voluntàries que ens ajudarien a conèixer millor què és això de la botiga d’aliments solidaris.
Ens vam quedar parats perquè és un supermercat on hi ha un munt de productes que tenen un valor de punts. A cada grup ens van assignar 32 punts i amb el carro i una voluntària vam anar comprant tots els productes que consideràvem necessaris i alguns que estaven d’oferta.
Després de la compra vam passar per la caixa i si portàvem més del compte deixàvem algun producte i si no arribàvem als 32 punts podíem agafar-ne algun altre.
Ens van ensenyar el seu magatzem, les seves càmeres frigorífiques… i , sobretot, que és un lloc on van persones que necessiten aliments però no poden comprar-los en aquell moment de la seva vida i que hem de ser respectuosos i solidaris amb totes aquestes persones.

Click to play this Smilebox slideshow
Create your own slideshow - Powered by Smilebox
Customize your own slideshow design

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>