Iniciem camí a l’escola Benviure P3

A continuació teniu una mostra de fotografies; un recull de petits instants viscuts al llarg d’aquest curs. Darrere d’aquests moments molt més; vivències, emocions, relacions, aprenentatges… Moments on el joc, les manipulacions, les experimentacions, les sortides han donat sentit al dia a dia. 

 Creiem important i necessari l’utilització de diferents materials, eines i elements que permetin als infants anar-se coneixent a sí mateixos, els seus interessos i el desenvolupament de les diferents capacitats. Durant aquests mesos hem fomentat i donat especial importància a l’autonomia i a la creativitat.

A través de les sortides i colònies hem volgut apropar als infants a l’entorn d’una manera directa i vivencial, oferint-li moments i espais de relació diferents.

Un camí que comencem a traçar  conjuntament escola, infants i família, realitzant activitats com la del protagonista on hem pogut coneixèr-nos tots i totes molt millor. 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>