#totaniràbé

Hola famílies!

Sabem que molts de vosaltres teniu penjat un arc de Sant Martí a la vostra finestra, ens agrada molt la iniciativa que heu pres. Per als que no ho sabeu, voleu conèixer el significat d’aquest acte?

Doncs aquesta és una iniciativa que es va començar fa uns dies a Itàlia arrel de la pandèmia del COVID-19 i que ja se l’han fet seva altres indrets com ara aquí al nostre país. L’Arc de Sant Martí és un símbol d’esperança, omple l’horitzó de colors després de la pluja. Així doncs, el que es pretén amb aquest acte és intentar omplir d’esperança i solidaritat a tota la comunitat que en aquests dies està a casa esperant tornar aviat a la normalitat.

Des de l’escola, us animem a compartir amb nosaltres tots aquests missatges de pau, anhel i confiança en que “tot anirà bé”, que heu estat fent aquests dies a casa amb les vostres famílies. Qui encara no l’hagi fet que no es preocupi, que encara hi és a temps!

Molts ànims a tots i a totes. Aprofiteu les estones en família per parlar, per compartir i per fer tot allò
que us faci feliços.

Una abraçada molt forta!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>