EL DIA DE SANT JORDI A L’HOSPITAL.

En primer lloc voldria  agrair la implicació i col.laboració de diferents entitats i departaments del nostre hospital en la celebració d’aquesta diada de Sant Jordi tan especial.  La CREU ROJA ens ha regalat  llapis rosa, agulles de cabell i llibres,  la Fundació El SOMNI DELS NENS ens ha donat colors i alguns llibres, el projecte literari CAP INFANT SENSE JOGUINES un any més ens ha regalat un llibret per pintar titulat “La llegenda del cavaller Valentí”. El Clijcat (Consell de literatura Infantil i Juvenil de Catalunya), que malgrat aquest any, per motiu de la pandèmia,  no han pogut venir els autors de llibres  a fer-nos una vista, ens han fet arribar alguns llibres.  Agraïr especialment a la la Fundació THEODORA, que amb els seus  Drs i Dres Sonrisa, reparteixen il.lusió i alegria. Avui, el Dr. Pascualon (Fund. Theodora)  juntament amb la Loli d’ATENCIÓ A LA CIUTADANIA, hem repartit els regals per les habitacions i l’Hospital de Dia. La  Roser,del Dep. COMUNICACIÓ, ens ha fet unes bones fotos. Personalment vull agrair a l’hospital aquesta bonica rosa que ens ha fet arribar a tots els professionals que hi treballem, i també als meus companys i companyes de la planta de pediatria per col.laborar en totes les iniciatives.  GRÀCIES i Feliç Sant Jordi ! 

La Cloe us explica alguna coseta més.  Roser Jové ” la profe”

Hola, sóc la Cloe, tinc 9 anys i us vull explicar  que avui m’he trobat una sorpresa a l’hospital Can Ruti! Com és el dia de Sant Jordi la Roser, que és la profe de l’hospital i el Dr Pascualón que et fa molt riure han passat per totes les habitacions i ens han regalat a tots els nens i nenes  i familiars llibres i roses. A mi m’han regalat també un llibret de la “llegenda del cavaller Valentí”, un llapis que tenia una rosa on està la goma i un agulla del cabell amb una rosa.  Ah!! també el punt de llibre que ha guanyat el concurs!.

Ens ha agradat molt.

Cloe  B. (9 anys)

4 comentaris

 1. Pilar Abad Calvo

  Fantastic treball,.Sanitat I Educacio de la ma. El drac es la Covid I
  els llibres son Sant Jordi,
  que ens salvarán.
  Com?
  Treballant tots junts !!
  Unes grans fotos. Felicitats!!

 2. Olimpia

  Felicitats un cop més per la magnífica tasca que feu per alleugerir l’estada dels infants per l’hospital. Aquesta, com tantes altres que feu de ben segur que ha allunyat per un instant el drac ferotge que volta per les habitacions. Ànims a tots i totes les implicades, l’esforç que feu queda compensat amb un sol somriure o mirada d’agraiment que conseguiu. Felicitats a”la profe” per la dedicació i creativitat que desenvolupa.

 3. Maria Mendez

  Gràcies a tots els que heu fet possible que aquesta jornada de Sant Jordi sigui tan entranyable per els nens ingressats.
  Els llibres son el millor regal que es pot fer!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>