13 maig. Dia de l’infant hospitalitzat!

 

Un cop més som a 13 de maig. “Dia del Nen hospitalitzat”. Tal dia com avui al 1986 el Parlament Europeu va aprovar la Carta Europea dels Drets dels Infants Hospitalitzats, i novament ens hem unit a la iniciativa de la Fundación Atresmedia que es coordina amb altres hospitals del territori espanyol per celebrar aquest dia. La seva proposta era que cada nen/a gravés la tornada de la cançó besos de la cantant Conchita per que ells agafarien les veus dels nens hospitalitzats i en faran el muntatge. i enviar petons ♥️. Com que el coronavirus encara ens envolta i no ens podem donar petons en directe, ja heu vist que l’Omayma ens va fer un supertutorial on ens explica com fer una boca de paper. A més a més hem  Aquests dies n’hem après a fer i avui les utilitzarem per enviar molts PETONS ♥️ ♥️ a tots aquells infants i joves que en aquests moments estan ingressats, i també molts PETONS ♥️ ♥️ per a tot el personal que treballa a l’hospital i que vetlla perquè tot SURTI BÉ. . Cliqueu sobre la imatge de grup i ens veureu en plena acció!.   

Ahir va ser el dia del nen hospitalitzat i va ser molt divertit. Vam fer com una festa entre tots. Estàvem l’Elias i jo de nens perquè els altres no podien sortir de l’habitació. Van venir moltes infermeres, la Roser i la Dra Escalivada. Abans vam aprendre a fer petons de paper i quan va sonar la cançó de la Conchita ens vam posar a ballar i a tirar-nos globus.  Elias (7anys).

  L’Arwa us envia un gran petó des de la seva habitació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>