World Mobile City Project

Avui el nostre centre ha participat conjuntament amb 1300 alumnes d’altres instituts en el projecte educatiu World Mobile City Project. Aquest projecte té com a principal objectiu la descoberta per part de l’alumnat d’una ciutat com Barcelona, mitjançant metodologies educatives emergents amb el suport dels seus dispositius mòbils.

Els alumnes s’han desplaçat per la ciutat amb aplicacions de geolocalització, realitat augmentada, Instagram, codis QR, twitter,…, amb la col·laboració de: EETAC-UPC, Lletres Catalanes i Mobile World Centre.

MR POSTMAN HAS A LETTER FOR YOU

Alguns alumnes de la matèria d’estada a l’empresa de 1r de batxillerat han visitat les escoles de primària del poble per realitzar una activitat dins del projecte de coordinació d’anglès dels centres de primària-secundària. En aquesta ocasió l’alumnat del nostre institut s’ha encarregat de lliurar la correspondència en anglès entre ambdues escoles de primària després d’una actuació musical i un petit sketch en anglès. Ho heu fet molt bé! Enhorabona!

 

Proves anuals per completar els ensenyaments d’ESO 2018

Cada any  es convoquen proves per a l’obtenció del títol de graduat en educació secundària obligatòria per als alumnes que no l’hagin obtingut en finalitzar l’etapa. Consulteu tota la informació relativa a les proves.

El calendari del procés serà el següent: 

Termini de presentació de sol·licituds d’inscripció: de l’1 al 14 de febrer de 2018  (Fora de termini)

Publicació del calendari de les proves i de les llistes d’admesos i exclosos: entre el 27 i l’1 de març de 2018

Termini de presentació de reclamacions a les llistes d’admesos i exclosos: del 2 al 6 de març de 2018

Realització de les proves: durant el mes de març

CONSULTEU ELS REQUISITS

LLISTA D’ADMESOS I EXCLOSOS

CALENDARI DE LES PROVES 

CONTINGUTS I CRITERIS (PROPERAMENT)

Més informació, web del Departament. 

SAINT VALENTINE’S DAY

La setmana passada alguns alumnes de 1r de batxillerat de l’institut Font del Ferro van visitar les escoles de primària del poble per fer una activitat en anglès amb l’alumnat de 4t de curs. L’objectiu d’aquesta dinàmica de grup era la pràctica de l’expressió oral mitjançant un roleplay d’allò més divertit i engrescador. Sense cap mena de dubte va ser una tarda amena per tots!

Culture class

Dimats passat, dia 13, la Cristina, de l’editorial Burlington Books ens va venir a fer una classe de cultura britànica. Va ser molt interessant i divertida.Vàrem descobrir aspectes de la cultura anglesa que fins aleshores desconeixíem i també vam riure amb la manera de… Llegeix més»

Esport inclusiu

El passat divendres 2 de febrer, els alumnes de 2n d’ESO D  van gaudir d’una activitat esportiva amb els alumnes de la Fundació Marpí. L’objectiu de l’activitat va ser conèixer el col·lectiu de persones amb disminució psíquica i física, establir-hi lligams i compartir una bona estona d’esport.

Sortida de 2n d’ESO a la UAP! 18

Els alumnes de 2n d’ESO van gaudir d’un matí musical a Girona. Un bon grapat van participar a la UAP!18 que se celebrava al teatre municipal de la ciutat. També van aprofitar per conéixer el casc antic i fer “turisme” cultural.