EASTER CARDS

Els alumnes de primer i segon d’ESO ja han enviat i han rebut les postals de pasqua de l’institut Bisbe Sivilla de Calella. Es tracta del quart intercanvi de correspondència en anglès que realitzen aquest curs dins del marc del projecte “Letters to my penpal” del departament de llengües estrangeres per la millora de l’expressió escrita. Cal felicitar a l’alumnat que hi participa per la il·lusió que posen dins de cada sobre que s’envia.

 

dav

Pagesia i Poesia

Diàleg entre l’expresident d’Unió de Pagesos Pep Riera i el poeta i artista Perejaume

Data, hora i lloc: dimarts 20 de març, dia internacional de la felicitat, a un quart i mig de cinc de la tarda a la biblioteca de l’institut.

Aquesta activitat forma part del cicle cultural Poesia als barracons en col·laboració amb el projecte del departament de socials de l’institut Font del Ferro anomenat Paisatges agropecuaris de Palafolls.

Entrada lliure, aforament limitat.

 

 

 

 

 

 

 

Proves Cangur 2018

Com cada any, la SCM (Societat Catalana de Matemàtiques), organitza les Proves Cangur.

Les Proves Cangur són un conjunt de reptes matemàtics, de dificultat creixent i de resposta tancada amb diverses opcions de resposta per a cada problema.

A l’Institut Font del Ferro,  s’han realitzat en dos torns, primer els grans ( 15 alumnes de 4tESO, 18 alumnes de 1r Batxillerat i 4 alumnes de 2n Batxillerat), i més tard els altres (22 alumnes de 1r ESO, 13 alumnes de 2n i 19 alumnes de 3r ESO).

El centre ha subvencionat la inscripció d’aquests alumnes.

Proves anuals per completar els ensenyaments d’ESO 2018

Cada any  es convoquen proves per a l’obtenció del títol de graduat en educació secundària obligatòria per als alumnes que no l’hagin obtingut en finalitzar l’etapa. Consulteu tota la informació relativa a les proves.

El calendari del procés serà el següent: 

Termini de presentació de sol·licituds d’inscripció: de l’1 al 14 de febrer de 2018  (Fora de termini)

Publicació del calendari de les proves i de les llistes d’admesos i exclosos: entre el 27 i l’1 de març de 2018 (Fora de termini)

Termini de presentació de reclamacions a les llistes d’admesos i exclosos: del 2 al 6 de març de 2018 (Fora de termini)

Realització de les proves: CALENDARI DE LES PROVES 

CONSULTEU ELS REQUISITS

LLISTA D’ADMESOS I EXCLOSOS

CONTINGUTS I CRITERIS 

Més informació, web del Departament. 

XIV Certamen de lectura en veu alta

Avui, dia 8 de març, un gup d’alumnes de l’institut ha participat al XIV certamen de lectura en veu alta que ha tingut lloc al Centre Cultural de Malgrat de mar, han fet un molt bon paper, felicitats!

La tropa de corsaris de l’institut Font del ferro ha passat a la semifinal. Sort!