Departament d'Ensenyament

Contrasenya 

Qui hi ha? 

3 usuaris registrats i 10 convidats anònims estan en línia.

Sou un convidat/da anònim.

Notícies

Comunitat: 7 de desembre: festiu de lliure disposició

Enviada per pilar el 29/Nov/2015 - 23:13

Festiu de lliure disposició:

El proper dilluns 7 de desembre serà un dia festiu per a tots els centres educatius de Lliçà d'Amunt.

Tal i com va aprovar al maig el Consell Escolar Municipal, el 2 de novembre, el 7 de desembre, el 8 de gener, el 8 de febrer, el 29 d'abril i el 2 de maig seran els dies de lliure disposició per a aquest curs per a tots els centres educatius del municipi.

Comunitat: Diplomes DELF scolaire 2015

Enviada per pilar el 24/Nov/2015 - 23:02

Lliurament dels diplomes DELF scolaire 2015.

Dimarts 24 de novembre, a l'Institut Antoni Cumella de Granollers, el Departament d'Ensenyament ha organitzat l'acte de lliurament dels diplomes DELF scolaire. 35 alumnes de l'institut van aprovar el curs passat aquest examen oficial de francès, B1 o B2, i avui, acompanyats per les seves famílies i professors del centre, han rebut el diploma acreditatiu.

Els alumnes Lara Pérez i Víctor Savall, de Batxillerat, han fet durant l'acte una intervenció per explicar què els ha aportat presentar-se a la prova B2.

Més fotos a l'interior.

Comunitat: Sopar de l'Associació d'Alumnes

Enviada per pilar el 22/Nov/2015 - 23:34

Sopar de l'Associació d'Alumnes.

El passat divendres 20 de novembre, l'Associació d'Alumnes del centre va celebrar a l'institut el sopar de germanor anual entre membres actuals de l'associació i antics, acompanyats per l'Ignasi i la Núria S.
.

Comunitat: Primera jornada Batxibac

Enviada per pilar el 18/Nov/2015 - 23:21

1a Jornada “Batxibac” 2015-2016.

Avui 18 de novembre els alumnes de 1r Batxibac han participat a la 1a jornada de formació Batxibac d'aquest curs a la Facultat de Traducció i Interpretació.
.
A l'auditori de la UPF han assistit a dues conferències: Les relacions entre França i Espanya durant la guerra civil espanyola, i Estudi comparatiu de les obres d'Albert Camus: La peste i État de siège; i després un concurs sobre coneixements Batxibac entre els estudiants.

Més fotos a l'interior.

Comunitat: Taller de Lectura en veu alta

Enviada per pilar el 17/Nov/2015 - 22:37

Taller de lectura en veu alta.

Avui 17 de novembre 8 alumnes de 3r i 4t d'ESO de l'Institut de Lliçà i 7 alumnes de l'INS Hipàtia han fet al centre la primera sessió del Taller de Lectura en Veu Alta que ha organitzat la Biblioteca Ca L'Oliveres.
.
La Jordina Biosca (contacontes, narradora, actriu...) és l'encarregada d'impartir aquest curs.

Comunitat: Optatives 2n trimestre

Enviada per pilar el 15/Nov/2015 - 19:32

Tria de matèries optatives de 1r, 2n i 3r d'ESO:

Divendres 20 de novembre és el termini per fer la tria de les matèries optatives del 2n trimestre per a 1r, 2n i 3r d'ESO (recordeu que els alumnes de projecte PILE no feu optatives a cap d'aquests cursos). 

Si no heu rebut el correu o teniu qualsevol dubte, si us plau, envieu un missatge al correu del centre.

Comunitat: Xerrada Escola i Empresa: Carles Grau

Enviada per pilar el 10/Nov/2015 - 23:34

En Carles Grau ens visita.

El dia 9 de novembre ens va visitar el Sr. Carles Grau per donar una xerrada sobre el món de l'empresa a l'actualitat, organitzada des del programa Escola i Empresa (FemCAT). En Carles Grau és, entre d'altres, Conseller Delegat de Biid, una empresa pionera en el món digital que vetlla per la seguretat d’identificació i la signatura dels usuaris als seus dispositius electrònics, i Director General a Catalunya de Microsoft Ibèrica.
.
A la xerrada, a la que van assistir els alumnes del Cicle Formatiu i els de 1r i 2n de Batxillerat Social, es va fer referència a la importància de la tecnologia i sobretot del treball en equip.

A l'interior de la notícia podeu llegir més informació sobre el programa Escola i Empresa.

Comunitat: ELI: Octubre 2015

Enviada per pilar el 09/Nov/2015 - 00:00

El número d'octubre ja ha arribat!

.

Amb la tardor arriba en número 2 del curs i a la portada ho celebrem amb un bodegó! Ens posem seriosos un moment i recordem l'aniversari de l'afussellament de Lluís Companys, la recent mort del creador de l'inspector Wallander, Henning Mankell, i el drama del refugiats sirians. I després d'això ja podem somriure amb el Max Valz, el nostre auxiliar de conversa en anglès, els guanyadors del Nobel de Medicina o l'enigma d'aquest mes. Després ens relaxem amb la recepta del menjar blanc de castanyes i un passeig per les Cingleres de Bertí. Més tard podem planificar uns quants viatges: al regne dels animals a l'antic Egipte, a trobar l'aigua de Mart o als llocs on es vol perdre l'Alba Maria Ruiz de 1r d'ESO...

Si et sembla poc, pots fullejar la revista i trobar més coses!

Comunitat: 3r ESO: Day Out

Enviada per pilar el 05/Nov/2015 - 23:24

3r ESO: Day Out.

El dijous 5 i el divendres 6 de novembre els alumnes de 3r d'ESO han fet un recorregut per Lliçà amb una única condició: havien de parlar en anglès!

Han visitat els llocs coneguts del municipi, Plaça Catalunya, Biblioteca Ca l'Oliveres..., fent jocs en grup i practicant l'anglès. Un autèntic Day Out!

Comunitat: 2n Batxillerat: Museu Abelló

Enviada per pilar el 27/Oct/2015 - 23:26

Visita al Museu Abelló.

Dimarts 27 d'octubre, els alumnes de la matèria d'Història de l'Art de 2n de Batxillerat, acompanyats per la Carme i l'Antònia, han visitat el Museu Abelló a Mollet.

Durant la visita, han pogut conèixer les Avantguardes artístiques i l'obra del pintor Joan Abelló.

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 »

Aquesta setmana... 

Calendari 

Mediateca Biblioteca 

Revista ELI 

Biblioteca 

Properes 

En els propers 7 dies
Web feta amb el Zikula
Logo &Agrava;gora
Logo Intraweb