Ens visita l’escriptor Josep Torrent al Club de lectura

L’autor de la novel·la Abans de la batalla, l’escriptor Josep Torrent, ens ha visitat al Club de lectura per comentar la seva obra, que han llegit voluntàriament alumnes de diversos cursos d’ESO.

Ens vam trobar a la biblioteca per comentar amb l’autor aquest llibre de ficció ambientat al s. XIII a l’Empordà i protagonitzat per un noi de 15 anys. Vam poder preguntar-li moltes qüestions relacionades amb el procés creatiu d’aquesta novel·la i de les altres que té publicades; en Josep Torrent també ens va comentar molts aspectes del món editorial i va contestar molt amablement totes les preguntes que li vam adreçar, que van ser moltes i molt interessants. Properament podreu llegir-les al blog de l’institut “Escriure per llegir”.

També ens va explicar que el dia 21 d’abril tornarà a l’Escala, en aquest cas a la BIblioteca Municipal Víctor Català. Dins les activitats de Revetlla de Sant Jordi, a les 19:30 està previst que en Josep Torrent faci una xerrada sobre el Manuscrit Voynich, el llibre més misteriós del món. Tothom hi està convidat!

A continuació podeu veure unes fotos de la trobada a l’INS El Pedró el passat 30 de març a la nostra biblioteca.
Club de lectura amb Josep Torrent