L’institut participa en l’Euneos Erasmus Course (Helsinki/Tallin setembre 2017)

Marta Ingla i Gemma Aldevert han participat en el Curs de Formació del Professorat organitzat per la Fundació Euneos i la Universitat de Tallin (Estònia). Durant una setmana han pres part en diversos tallers i fòrums, juntament amb professorat de Eslovènia, Grècia, Eslovàquia, Itàlia i La Corunya. Aquest és el material de presentació de l’institut d’Alcarràs.

presentation_Alcarras

Primera sessió del grup de BTT

El dia 4 d’octubre el grup de BTT de l’Institut, inicià l’activitat. Vam fer 23 km., fins arribà a la Serra Llarga. Tot es desenvolupà molt bé.

Més informació sobre els beneficis de la BTT en aquest article.

Valoració activitats escacs curs 2016-2017

Durant el curs 2016-2017, els alumnes dels grup d’escacs de l’institut d’Alcarràs s’han preparat i gaudit durant les tardes dels dimecres, de 15:30 a 17:30, de les classes d’escacs dutes a terme al centre i coordinades per Víctor
Anguiano, professor d’Educació Física de l’institut i coordinador del PCEE.
Podeu llegir la valoració completa de les activitats en aquest document.

Comença l’estudi assistit

Us informem que algunes aules de l’institut d’Alcarràs es mantenen obertes fora de l’horari lectiu, per tal que els alumnes d’ESO s’hi puguin quedar per estudiar i fer deures amb el suport d’alumnes de batxillerat i la supervisió de professors del centre. L’activitat és gratuïta i es duu a terme de dilluns a dijous de les 16 h a les 17 h.

És especialment recomanable que l’alumne participi en aquesta activitat si té alguna matèria pendent de cursos anteriors, ja que en l’estudi assistit rebrà ajuda per recuperar-la.

Si esteu interessats que els vostres fills/filles facin ús de l’estudi assistit de l’institut d’Alcarràs, poseu-vos en contacte amb el/la tutor/a.

Els alumnes que vénen amb el transport escolar, si volen quedar-se a l’estudi assistit han d’avisar prèviament al centre perquè l’autocar no els esperi, i han d’organitzar pel seu compte la tornada a casa.

Dia de les llengües

Des de l’INS Alcarràs celebrem el Dia Europeu de les Llengües que fou proclamat el 26 de setembre de 2001 pel Consell d’Europa, amb el suport de la Unió Europea. El seu principal objectiu és fomentar l’aprenentatge d’idiomes a tota Europa i promoure’n la rica diversitat lingüística i cultural.

Judit Montoy, estada a l’empresa al grup Segre

Surt publicada al diari Segre d’avui la notícia de l’estada a l’empresa de Judit Montoy, una alumna de segon de batxillerat del nostre centre. Concretament ha fet la seva estada en el grup Segre, de manera que ha tingut l’oportunitat d’observar des de dins tant el funcionament de la redacció del diari SEGRE com de la seva cadena de televisió, Lleida TV.

Podeu llegir la notícia sencera a la web del Diari Segre.

Roger Font, guanyador dels Premis UVic als millors Treballs de recerca d’estudiants de batxillerat

L’alumne Roger Font de 2n de batxillerat de l’Institut d’Alcarràs, ha guanyat el 2n premi UVic de Recerca de Batxillerat, en la categoria de treballs científics Certis, pel treball ESTUDI DE L’EFECTIVITAT D’ANTIBIÒTICS I PRODUCTES AMB SUPOSADA ACCIÓ ANTIBACTERIANA, treball tutoritzat per la professora Pilar Prats.
El premi ha estat una dotació econòmica per a l’alumne.

Enhorabona Roger.