Visita a l’acadèmia d’escacs Josep Oms

Els alumnes de l’activitat extraescolar d’escacs de l’institut d’Alcarràs, han visitat l’Acadèmia ADEJO del Gran Mestre Internacional Josep Oms, realitzant durant un matí partides, jocs i resolució de problemes.

Per altra banda el grup d’escacs participarà el proper 16 de desembre (dissabte a partir de les 09:30 hores a l’escola Sagrada Família) del tradicional torneig solidari de Nadal organitzat pel mateix Josep Oms.

Si algún alumne de l’institut està interessat en participar, caldrà que es posi en contacte amb el professor d’Educació Física (Víctor Anguiano)

Animeu-vos, esperem la vostra participació!!!

Dia de sortides

Dia de sortides a l’INS Alcarràs (Museu de les eines, Theatre, Tibidabo, Quixot, Sagrada Família, MNAC, CIM, Modernisme i TNC).

Encistella per la Marató de TV3

Aquest curs, l’institut d’Alcarràs mitjançant la iniciativa del seu departament d’E.F, ha decidit col·laborar per la Marató de TV3, recordant que aquest any està dedicada a les malalties infeccioses.

Amb l’objectiu de potenciar valors com la solidaritat, generositat, i d’altres, l’institut ha dissenyat una activitat, “Encistella per la Marató de TV3”, la qual pretén, a banda de conscienciar de les malalties infeccioses, recollir el màxim de diners possible.

  • Com és participa?
   Els alumnes interessats en participar-hi, ho podran fer comprant com a mínim un número a un cost d’un euro a l’estand que romandrà al passadís principal del centre, organitzat i gestionat per alumnes de 3r d’ESO. Cada número que es compri possibilitarà l’opció de llençar a cistella en una de les classes d’E.F, amb la possibilitat de multiplicar per dos cada cistella realitzada. Per exemple: la compra de tres números (3 euros), permetrà llençar tres cops i aconseguir tres números més en el cas d’encert en els tres llançaments.
  • Quan és participa? Els dies que l’estand per la compra de números estarà operatiu, seran del 27 de novembre al 13 de desembre.
  • Quin és el premi del sorteig?
   Una samarreta del F.C Barcelona , signada per tots els components de la primera plantilla del club, per deferència d’un dels preparadors físics del primer equip, l’Eduard Pons.
  • Data del sorteig: 22 de desembre, com a cloenda del festival que organitza l’institut al Casino d’Alcarràs.
   Tant de bo la iniciativa sigui un èxit i es pugui recollir una bona quantitat de diners en favor d’una fundació tan contrastada i amb tanta tradició com és la de la Marató de TV3.

Ara més que mai, “ Encistella per la Marató de TV3”.

Rutes BTT

El Grup BBT de l’Institut segueix fent rutes, segueix fent salut, segueix fent natura, i moltes coses més… i es diverteix també … que és important