SORTIDA SAGRADA FAMÍLIA

El dilluns 30 d’octubre els alumnes de cicle superior vam anar a visitar la sagrada família, a tots ens va agradar molt, també vàrem parar-nos a observar la façana de la Pedrera i la casa Batlló. Després d’admirar l’arquitectura de Gaudí, vam anar a dinar al Maremàgnum, aprofitar per fer una passejadeta pel port i tot seguit vam tornar cap a Gironella.

A 6È S’INVENTEN UN JOC DE TAULA

Aquest trimestre els nens i nenes de 6è han dut a terme un projecte sobre els jocs de taula. Han après molt dels diferents tipus de jocs i han acabat creant un joc . Aquest joc l’han presentat al Concurs Tísner.
TV Berga ha vingut a l’escola per veure com s’ha dut a terme aquest projecte i aquí podreu veure el reportatge:

Alumnes de l’Escola de Gironella participen en el concurs Tísner de Jocs en Català

L’Informatiu

 Cliqueu damunt de la imatge per veure el reportatge

Alumnes de 6è de l’escola de Gironella han creat un joc de taula per participar a la tercera edició del concurs Tísner que impulsa la Plataforma per la Llengua i que pretén fomentar l’ús del català i aprofundir l’aprenentatge de la llengua a través d’elements de diversió com els jocs infantils

UN DIA, A LA CARRAL, DE GIRONELLA VAN ARRIBAR…

Aquesta cançó ens dóna la benvinguda a La Carral i amb ella iniciarem molts dels àpats que farem aquests dies. Avui els de 5è i 6è hem passat un bon dia i no hem parat ni un moment.
Per això us deixem unes quantes fotos, perquè hi doneu un cop d’ull i ens veureu gairebé en directe.

Avui s’hi han afegit els de 4t, 3r, 2n, 1r, P5, P4 i P3. Ens han fet una rebuda espectacular. Voleu veure-ho?

Anirem penjant fotos a diferents àlbums perquè aneu veient com ens va.

Com que a la web se’ns penja molt lent i costa que s’actualitzin us enviem directament els enllaços als àlbums:

FOTOS P3- P4-P5

FOTOS 1R i 2N

FOTOS 3R i 4T

FOTOS 5È i 6È

VISITA A LA RESIDÈNCIA

Avui dimarts 13 de desembre alguns nens i nenes d’educació Infantil hem vistat els avis i àvies de la residència. Tots junts hem fet el pessebre, enganxant estrelles i posant les figures. Ens ho hem passat molt bé!!

VISITA A LA RESIDÈNCIA

Avui dimarts 13 de desembre alguns nens i nenes d’educació Infantil hem vistat els avis i àvies de la residència. Tots junts hem fet el pessebre, enganxant estrelles i posant les figures. Ens ho hem passat molt bé!!

Setmana Europea de Prevenció de Residus

Aquesta setmana del 19 al 27 de novembre des del Comité d’Escoles Verdes de la nostra escola hem realitzat una actuació encaminada a la conscienciació de la necessitat de reduir l’ús d’embolcalls, bosses de plàstic… Cada dia a l’hora d’esmorzar llencen un munt de deixalles (paper d’alumni, bosses, briks de sucs, envasos de begudes…) i al cap de la setmana generem molta brossa, sovint innecessària. Per això hem participat a la campanya que promou el Consell Comarcal. Hem anat a les classes de P3, P4 i P5 per explicar-los com ho havien de fer per separar la brossa i com és d’important utilitzar carmanyoles per portar l’esmorzar. Hem de procurar generar el mínim de residus.
El divendres hem lliurat unes carmanyoles a P3 i P4 perquè s’acostumin a portar-hi el seu esmorzar.

Missió APILO XII

apilo-2016web

Hem fet possible que un munt de piles i acumuladors portàtils arribin a les plantes de reciclatge. D’aquesta manera ajudem a estalviar recursos i a protegir el medi ambient .

LA CASTANYADA

Els nens i nenes de 6è han estat els protagonistes de la festa. Han fet possible que una colla de castanyeres ens acompanyessin i han preparat un guió original per convidar-nos a ballar danses i per fer-nos passar una molt bons estona.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Cliqueu damunt la foto per veure tot l’àlbum de la castanyada 2016.

Tenim unes castanyeres d’allò més eixerides. Ens han torrat i repartit les castanyes, tot i que feia un sol que convidava a menjar gelats!

Aquí teniu una mostra de l’ambient que hi havia al pati de l’escola.

Gràcies Catanyeres, AMPA i a tots els que hem pogut comprtir aquesta tarda tan agradable.