Els beneficis de l’alimentació ecològica – dijous 19 d’abril

L’Escola s’implica en la Setmana de la universitat saludable, programant una xerrada sobre els beneficis de l’alimentació ecològica. Anirà a càrrec del Dr Pau Ibàñez, especialista en medicina interna, homeopatia i medicina natural, que explicarà perquè són més gustosos, més nutritius i més saludables els aliments ecològics. Serà el dijous, 19 d’abril, a la 1 del migdia a la sala d’actes de la FUB2.

Programa

Jornada sobre Open Source Seeds, el dilluns, 9 d’abril

El Dr Johannes Kotschi exposarà la iniciativa de la Llicència de Codi Obert en Llavors, una alternativa per a posar a l’abast de tothom les noves varietats vegetals, evitant que siguin objecte de protecció o d’atorgament de patents i sense que els seus desenvolupadors se’n vegin perjudicats.… Llegeix més»

Curs d’identificació de la flora arvense – inici 11 d’abril de 2018

L’objectiu del curs és aprofundir en el coneixement de la flora arvense com a element indicador que permet millorar la gestió dels sistemes agraris i descobrir-ne l’interès alimentari, medicinal o cosmètic.
Més informació a l’enllaç http://agora.xtec.cat/ecamanresa/cursos-de-formacio/cursos-de-lescola-agraria-de-manresa-2018/identificacio-i-usos-de-la-flora-arvense-2018
També us podeu descarregar el programa: Programa Identificació i… Llegeix més»

Jornada de portes obertes: 24 d’abril

Si estàs interessat en cursar el cicle formatiu de grau mig de Producció agroecològica, el dia 24 d’abril obrim les portes de l’Escola -a la FUB i a la finca de Can Poc Oli- per explicar-te’n tots els detalls.… Llegeix més»