proves d’accés

Resolució ENS/3010/2017, de 22 de desembre per la qual es convoquen les proves d’accés.

La inscripció és del 13 al 22 de març de 2018.

La prova d’accés a cicles formatius de grau mitjà és el dia 9 de maig de 2018

Les proves d’accés a cicles formatius de grau superior són:
part comuna- 16 de maig de 2018
part específica- 17 de maig de 2018

Resolució ENSE/3010/2017

Celebrem el final de l’any 2017

El proper divendres dia 22 de desembre celebrem el comiat de l’any amb una jornada cultural.

Farem activitats transversal per a tots els alumnes del centre organitzades en tallers de cal·ligrafia en xinès i en rus. Taller de primers auxilis. Taller de relaxació. Taller de ball country. Les activitats estan monotoritzades per alumnes i companys del centre. Tenim el suport de l’associació d’alumnes del centre que també ens oferirà un petit esmorzar. US ESPEREM A TOTS! i agraïm a tot l’alumnat, personal del centre i institucions locals pel suport que rebem cada any.

Us adjuntem el cartell que ens ha fet el nostre becari de xarxes informàtiques

Convocatòria reunió delegats-des

Per als grups amb horari de tarda, la reunió serà el dimecres dia 15 de novembre de 2017 a les 18:00h.

Per als grups amb horari de matí, la reunió serà el dimarts dia 21 de novembre de 2017 a les 12:30h.

Temes a tractar:¿Què vol dir ser delegat-da de classe? Funcions dels delegats-des.

Propostes d’activitats pel proper 22 de desembre de 2017, últim dia lectiu de l’any.

LLoc: Biblioteca-Sala d’estudi del Centre.

 

 

Visiting Sitges Visita guiada a Sitges

Next Friday 17th we will visit Sitges in a guided tour.  This activity pretends to use English as a communicative tool, improve comprehension and help our English students to use their English. There will be 2 groups with two different levels of English. Meeting point Castelsdefels  train station 9:15: We will go with the train (9:26). Meeting point in Sitges train station at 10:15 we will visit “Indianos houses”, built by people from Sitges who moved to America in the XIX and came back as new rich people. The visit will last two hours. Student may come back by train after the visit or spend the afternoon in Sitges

Podeu veure clicant aquí unes quantes fotos dels alumnes

Sitges

En próximo viernes 17 de noviembre visitaremos Sitges, será una visita guiada  destinada a los alumnos de castellano como lengua extranjera que permita usar el lenguaje de estudio fuera del aula. Formaremos dos grupos con dos niveles de destreza comunicativa. El punto de encuentro será a las 9:15 en la estación de Castelldefels. Cogeremos el tren de las 9:26. El punto de encuentro en Sitges la estación a las 10:15. Empezamos la visita a las 10:30 y durará unas dos horas.  Visitaremos las casas de los indianos, ciudadanos de Sitges que en el siglo XIX marcharon a América y retornaron ricos a su ciudad de origen. Después de la visita los estudiantes pueden volver en tren o pasar la tarde en Sitges

Activitat d’immersió lingüística en anglès i en castellà. En l’activitat participen 103 alumnes actuals del centre i cuatre professors.

Matrícula segon trimestre GES

Matrícula del Graduat secundària a distància IOC per al segon trimestre per alumnat nou del 6 al 10 de novembre de 2017. Cal demanar cita prèvia professorat IOC

Proves de validació del primer trimestre dels alumnes del GES IOC el dilluns 27, convocats els alumnes amb dret a les 15:00

Matrícula del Graduat de secundària presencial 2n trimestre del 30 de novembre al 4 desembre, Els alumnes interessats nous han d’aportar còpia del DNI, TSI,una foto i certificat estudis previs superats. Els alumnes antics de centre adults se’ls recuperarà expedient acadèmic del centre. Demaneu cita prèvia

Delegats de curs/grup

En el mes d’octubre en cada grup hem triat  delegats.

Quines funcions té un delegat/da de classe?

El delegat és una figura clau que dinamitza i serveix de portaveu del grups de la classe envers el tutor i professorat, que pot recollir ideies o propostes, al mateix temps que trasmet als seus compays aquelles propostes i temes de debat que el centre trasmet. Les reunions de delegats del centre permet recollir les propostes de les diverse sensibilitats i ideies que trobem en el centre i permet organitzar les activitats transversals que afecten a tots el grups del nostre centre.

Com sempre tots podem col·laborar i ajudar per tal de crear un ambient de treball agradable i fructífer.

Parelles lingüístiques, Crea la teva!

Activitats per tot l’alumnat del centre

Una part important de l’aprenentatge de les llengües és la pràctica de l’expressió oral. Hem creat un espai on els alumnes poden participar en  un “mercat” per tal d’oferir, cerca i trobar una parella lingüística. Cada alumne interessant pot deixar una nota explicant quines llengües pot oferir, en quines està interessat i la disposició horari que té. Els alumnes poden establir contacte per tal de crear una parella lingüística, quedant al centre, a la cafeteria o qualsevo altre espai.

Us anime’m a demanar una fitxa al vostre tutor i fer la vostra proposta!

Para todos aquellos alumnos interesados en practicar la lengua que están estudiando. Podéis crear vuestra pareja lingüística. Solo tenéis que pedir una ficha para explicar la lengua que vosotros podéis ofertar y explicar en que lengua estáis interesados.

 

English<> español, català<> español, rus<>francés, castellano<> portugués… les possibilitats són infinites

 

Benvinguts

Benvinguts i benvingudes.

Hem començat el curs 2017-2018. Des del dia 1 de setembre estem fent les matrícules dels nous alumnes fins el dia 8. El dia 12 ofertarem les vacants als alumnes de la llista d’espera de la preinscripció. A partir del dia 13 ofertarem les vacants als alumnes que han vingut al setembre.

Esperem que gaudirem d’un bon curs escolar. Recordeu finalment que entre el dia 18 i 19 farem les presentacions dels cursos

Matrícules 2017-2018

Els alumnes que van obtenir plaça en la preinscripció de juny tenen fins al divendres 8 de setembre per formalitzar la matrícula, passat aquesta data les places es consideraran vacants.

El dia 12 de setembre dimarts s’oferiran totes les vacants als alumnes que estaven en la llista d’espera de juny en l’ordre que està publicat.

A partir del dia 13 les possibles vacants s’ofertaran als alumnes que han vingut en setembre a demanr plaça o que vinguin.

 

Bon estiu

 

Finalitzat el període de preinscricpció donem per tancat el curs 2017/2018.

Un curs especial perquè hem celebrat la renovació de la nostra seu del carrer Muralla i això ens ha permès  ser conscients de la quantitat de persones a qui el CFA CASTELLDEFELS ha donat l’oportunitat de completar o continuar els seus estudis i l’alt grau de valoració que en té entre la ciutadania i institucions de Castelldefels i rodalies. Això suposa un gran goig i és evident que sense la vostra implicació no hauria estat possible. GRÀCIES!

Aprofitem per desitjar-vos a tots molt bon estiu. Descanseu, relaxeu-vos i gaudiu de totes aquelles coses que el dia a dia no us permet. Ens retrobem al setembre, amb més energia i amb moltes novetats per seguir endavant amb aquest projecte i continuar formant tots la comunitat educativa de la formació d’adults de Castelldefels.

Una forta salutació per part de tot el personal i equip docent del CFA Castelldefels

El Servei Local de Català estrena nova seu

Fins ara ubicat al Casal de Cultura, des d’aquest mes de juliol ofereix tots els seus serveis al Centre Cívic de Canyars – Poble Vell

El Servei Local de Català (SLC) de Castelldefels, que fins ara estava ubicat al Casal de Cultura, s’ha traslladat al Centre Cívic de Canyars – Poble Vell (carrer Església, 117). Tots els serveis que s’ofereixen es fan a partir d’aquest mes de juliol en aquest nou espai.

Des del SLC s’ofereixen cursos de català de nivell bàsic, elemental, intermedi, suficiència i superior.

Les persones interessades poden concertar dia i hora per a matricular-se i, si cal, fer una prova de nivell a partir del dia 4 de setembre. També es pot contactar amb el Servei a través del telèfon 93 664 42 11 o del correu electrònic castelldefels@cpnl.cat

+ INFO: Servei Local de Català

Imatge notícia

MATRÍCULA 2017-2018

CALENDARI I HORARI DE MATRICULACIÓ SETEMBRE 2017, Actualitzat 26 Juliol 2017

ALUMNES QUE HAN OBTINGUT PLAÇA AL JUNY (de l’1 al 8 de setembre) i ORIENTACIÓ A ALUMNES QUE NO HAN FET PREINSCRIPCIÓ

Divendres 1 ……………………………………..11:00 a 13:00 h (només alumnes amb vacant adjudicada)

Dilluns 4 i Dijous 7 …………………………….15:30 a 19:00 h

  • A les 16:30  i a les 18:00 Sessions d’Orientació i avaluació inicial per alumnes sense preinscripció.

Dimarts 5, Dimecres 6 i Divendres 8………..9:30 a 12:30 h

  • A les10:30  i a les 12:00 Sessions d’Orientació i avaluació inicial per alumnes sense preinscripció.

MATRÍCULA D’ALUMNES QUE HAN FET LA PREINSCRIPCIÓ AL JUNY  I VAN QUEDAR  EN LLISTA D’ESPERA  (per estricte ordre de llista d’espera de preinscripció).

Dimarts, 12 ………………………………………a les 9:30 h (per a grups amb vacants)

MATRÍCULA D’ALTRES ALUMNES

Dimecres  13 i  Dijous  14 (de 15:30 a 18:30 h)  i  Divendres  15, (de 9:30 a 12:30 h) alumnes que no van fer la preinscripció (apuntats a la llista d’espera del centre).

Exclusiu Alumnat que vol fer el GES a distància per l’IOC del 4 al 8 en el mateix horari:

  • Cal abans de fer la matrícula entrar en IOC donar-se d’alta per obtenir Password. Una vegada que es tingui password entar a l’IOC amb el password o completar les dades de preinscripció i escanejar i pujar documentació (DNI/NIE i estudis si es tenen). Cal triar el CFA Castelldefels com a centre tutor.

Formulari de matrícula