Menjador escolar

La “bolleria” i dolços són rics en greixos i sucres. Són altament calòrics i els greixos que aporten són poc saludables:

colesterol, greixos trans i greixos saturats.

No han deformar part de la dieta diària dels nens sinó que han de ser l’excepció per a una ocasió especial

Tant grans com petits hem de consumir 5 racions al dia de fruites i verdures (en total). Ens aporten minerals, vitamines i fibra essencials pel bon funcionament del cos

Ho podem aconseguir:

  • Menjant fruita a l’esmorzar, a les postres i entre àpats o en forma de sucs . Aprofitem la gran varietat disponible al mercat.
  • Utilitzant verdures com acompanyament tant crues com cuinades de manera habitual

 


1 Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>