Cloenda Setmana Cultural!!!

Estimades Famílies:

El proper divendres 23 de març de 2018 a les 10:30h. del matí, al pavelló vell de Lloret, durem a terme el festival musical de l’escola “LA TEVA DÈCADA MUSICAL” dins el projecte Batecs Musicals.

Des d’aquestes línies, us volem convidar a tota la comunitat educativa a la cloenda de la nostra setmana cultural per tal de viure en directe l’espectacle.

Esperem que en gaudiu i que no ens falleu. Les portes són obertes, us esperem a totes i tots!!!

A reveure,

La Comi TAC!!!

Setmana Cultural a l’Escola!!!

Benvolgudes Famílies:

Us volem explicar que aquesta setmana estem molt enfeinats ja que és la Setmana Cultural dedicada a les dècades musicals dels anys 60, 70, 80 i 90, el qual és el fil conductor del projecte interdisciplinar de l’escola on. En aquest projecte hi participa tota l’escola i està lligat en el Projecte Batecs Musicals.

Les activitats que hem preparat estan dividides per etapes i cada cicle fa una dècada. Els alumnes Ed. Infantil treballen els anys 60 amb l’arribada de l’home a Lluna, contes, jocs tradicionals, …. Per altra banda, els alumnes de cicle inicial, treballen els anys 70 a través de diferents temàtiques, cançons, personatges i esdeveniments rellevants. Pel que fa a nivell de cicle mitjà, també, treballaran l’art urbà, un taller de ràdio i les sintonies de les pel·lícules de la era. Per acabar, acabar els alumnes de cicle superior portaran a terme les activitats envers la dècada dels 90, on podran realitzar un scape room o una cèl·lula en homenatge a l’ovella Dolly a través de comites.

Properament, anirem penjant les fotografies d’aquesta setmana.

Finalment, us expliquem que ahir ens va entrevistar Nova Radio Lloret i aquí us deixem els enllaços per a que pugueu sentir el seu podcast del programa Bon dia, Bon Hora: Notícia Setmana CulturalPodcast Bon Dia, Bon Hora (a partir del minut 52:00).

A reveure,

La Comi TAC!!!

Portes Obertes al Pere Torrent!!!

Estimades i Futures Famílies de l’Escola Pere Torrent:

Us informem que dilluns 12 de març de 2018 es realitzaran les portes obertes a l’escola.

L’horari serà el següent:

Mati: de les 9:15h. a 11h.          Tarda: de les 15 a les 16h.

Veniu a conèixer-nos, us esperem amb els braços oberts.

A reveure,

La Comi TAC!!!

Dia Internacional de la Dona!!!

Estimades Famílies:

Demà, dia 8 de març, és el Dia Internacional de la Dona i la jornada es realitzarà per conscienciar a tota la comunitat educativa sobre la importància de visualitzar la participació de les dones en tots els àmbits de la vida posant en valor la seva contribució social i històrica, tot fonamentant el seu apoderament com a protagonistes i creadores a través de la seva mirada.

Per tant, creiem en la igualtat i en la importància del paper de les dones en qualsevol dels àmbits on interactua.

Us deixem un enllaç amb recursos per treballar amb els nens/-es: Recursos Dia Internacional de la Dona.

Per això, seguirem treballant per tenir l’igualtat de gènere en el sistema educatiu.

A reveure,

La Comi TAC!!!

Problemes Visuals!!!

Estimades Famílies d’Ed. Infantil:

Us fem saber que durant aquests dies els nens/-es d’Educació Infantil (P3, P4 i P5) han estat treballant en el projecte innovador TAC.

Aquesta experiència s’ha basat en gravar els problemes visuals per tal que els nens/-es de les altres classes hagin de resoldre’ls. Així doncs, primer assajaven, després ho gravaven i finalment ho passaven a les altres classes per a que ho ressolessin.

Ha estat una experiència molt enriquidora i els nens/-es s’han divertit molt. A continuació, podeu observar una mostra dels problemes visuals que han enregistrat:

Esperem que us agradi, tant com a ells que van ser els protagonistes.

A reveure,

La Comi TAC!!!

Problemes Visuals!!!

Estimades Famílies d’Ed. Infantil:

A partir dels problemes visuals que han fet els nens/-es d’Educació Infantil, aquí us deixem el recull d’imatges de com ho treballaven amb el programa Smart Notebook a la Pissarra Digital Interactiva:

 

Primer, miraven el vídeo, després escrivien la resposta amb el llapis interactiu i finalment visualitzaven el vídeo de la solució per veure si havien respòs correctament.

Esperem que us agradi i que gaudiu tal i com ho han fet els vostres fills/-es.

A reveure,

La Comi TAC!!!

Neva a Lloret!!!

Ep, Famílies:

El dia 27 de febrer va nevar a Lloret i com que molts dels nens/-es no havien vist mai aquest fenomen meteorològic, vam sortir al pati a gaudir-ho. Mireu que bé s’ho van passar:

Esperem que hagin gaudit molt de la neu i que hagin après sobre aquest fenomen.

A reveure,

La Comi TAC!!!

Ajuntament dels Infants – 5è

Ep, Famílies:

Les aules de 5è de Primària de totes les escoles de Lloret de Mar, han votat els seus representants per assistir a l’Ajuntament dels Infants que organitza l’Ajuntament de Lloret de Mar.

A continuació, us deixem el vídeo que va gravar Nova Radio Lloret:

       (Feu clic damunt de la foto per mirar el vídeo)

Esperem que puguin triar un gran projecte per millorar Lloret.

A reveure,

La Comi TAC!!!

Lipdub de l’AMPA!!!

Benvingudes Famílies:

La nostra AMPA, durant la setmana de Carnaval, va preparar i gravar un lipdub sota el títol “El petit circ” amb la cançó “Una lluna a l’aigua” de Txarango.

Aquí us deixem el resultat que va quedar genial:

Esperem que us agradi i que el gaudiu igual que han fet ells preparant-ho.

A reveure,

La Comi TAC!!!