VISITEM LES OFICINES DE LA POLICIA LOCAL DELS MONJOS

Avui hem visitat les oficines de la Policia Local dels Monjos. El Miquel ens han explicat què hi fan. També hi havia els policies Santi, Abraham i Víctor.

Ens han ensenyat l’aparell que serveix per mirar el grau d’alcoholèmia i el de les drogues, els ordinadors que tenen per treballar i ens han dit que, si tenim un problema, hem d’anar a les oficines de la Policia Local per denunciar-ho. També ens han ensenyat el radar per detectar la velocitat dels cotxes.

Hem vist la “presó” i ens han dit que allà hi tanquen els “dolents”.

Ens han ensenyat les diferents gorres que han portat al llarg dels anys, els vestuaris i la cuina.

Després hem anat al pati on hi tenen els vehicles: un cotxe 4X4 blau i que no porta cap dibuix de policia, però sí que té una sirena a dins del cotxe i que la posen en cas d’emergència, és el cotxe sorpresa. També tenen una furgoneta amb proteccions pels vidres i, a dins hi porten un escut per protegir-se en cas que els ataquin. Després hem anat a veure les motos i més cotxes.

Des d’aquí els volem donar les gràcies per explicar-nos tantes coses.

Moltes gràcies Miquel, Santi, Abraham i Víctor

portada-visita

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>