Llegim en família

Des de l’escola volem posar al vostre abast un seguit de recursos didàctics per integrar la lectura com a part de l’oci familiar.

En aquest enllaç trobareu moltes estratègies per tal de fomentar l’hàbit lector dels més petits de la casa.

L’editorial Bromera ens dóna un ventall de recursos audiovisuals, consells i recomanacions de llibres per tal de motivar la lectura en família.

Aquesta Setmana Santa pot ser un bon moment per començar a gaudir de la lectura en família! A continuació us deixem l’enllaç:

http://llegim.org/

Transmissió en directe del certamen de lectura en veu alta

Us convidem a veure la lectura dels nostres alumnes representants de 4t i 6è, demà al matí! Molta sort a tots!

L’acte serà emès en directe per Penedès TV tant en emissió de TDT com en streaming a e 9:30 a 11:15 emissió en directe; de 11:15 a 11:45 desconnexió per a l’informatiu i de nou a les 11:45 fins a la cloenda

La parada del Jovi Bus

El passat 20 de febrer ens va visitar el JOVI- BUS, un antic autobús americà. Per dins l’han convertit en una aula, amb taules i cadires de colors per fer activitats.

Els nens i nenes de P3 fins a 2n vam poder veure’l per dins i fora. Quan vàrem  pujar ens van  explicar alguna curiositat d’aquest autobús i férem un petit taller de plàstica. Al marxar  ens van regalar plastilina.

A continuació podreu veure les imatges d’aquest dia.

 

Circuïts originals!

Els alumnes de sisè hem creat objectes molt originals en els quals hi hem col·locat un circuït elèctric que el fa més atractiu. Els vam exposar a la biblioteca de l’escola perquè tots els nens d’educació poguessin anar a veure les nostres creacions lluminoses. Els va encantar!

Ara hem exposat els circuïts al passadís de cicle superior perquè tothom els pugui veure.

Cliqueu per veure les imatges:

https://photos.app.goo.gl/OXelc7CQUIRmygZH2